Aviciis hus i Hollywood solgt til anonym kjøper

Ble solgt for 17, 5 millioner dollar, melder flere medier.

HUSET SOLGT: Huset til den avdøde EDM-stjernen Avicii, er solgt, melder flere medier.
HUSET SOLGT: Huset til den avdøde EDM-stjernen Avicii, er solgt, melder flere medier. Foto: Foto: Gabriel Olsen / Contributor/Getty Images
Publisert

Den avdøde EDM-stjernen Aviciis hus i Hollywood er solgt off-market, melder LA Times.

Huset, som har et areal på mer enn 650 kvadratmeter, ble ifølge avisen solgt for 17,5 millioner dollar. Dette tilsvarer 146 millioner norske kroner.

Huset ligger i Bird Streets i Hollywood Hills West, og har en moderne stil. Avisen skriver at det hadde flott utsikt over sentrum av Los Angeles og store glassflater.

Ifølge eiendomsnettsiden Redfin, som People refererer til, kjøpte Avicii huset i 2013 for 15,5 millioner dollar eller nesten 130 millioner norske kroner.

Avicii, eller Tim Bergling, ble funnet død på hotelrommet sitt i Oman 20. april i år. Han ble bare 28 år gammel. Familien gikk i etterkant av dødsfallet ut med et åpent brev, hvor de skrev at han ikke orket å leve lenger.

Avicii slo gjennom i 2011 med låten «Levels», og har i etterkant produsert en rekke verdenskjente hitlåter. Han har blant annet gjort samarbeid med store stjerner som Madonna, Rita Ora, Ina Wroldsen, Chris Martin og David Guetta.

I 2016, etter å ha tilbrakt mange år på turné verden rundt, bestemte Avicii seg for å trekke seg tilbake og ta en pause fra konsertvirksomheten.

Han har tidligere hatt flere helseproblemer - akutt betennelse i bukspyttkjertelen, som han selv har sagt at var delvis på grunn av høyt alkoholkonsum.

Denne saken ble første gang publisert 29/08 2018.

Les også