Årets hotteste bilder?

Disse bildene var så heite at vi måtte publisere de bakveien.

Publisert

Det er ikke bare-bare å lage saker til Side3. Metervis med magasiner, flere gigabytes med nettsider og en haug med gale tanker skal legges sammen med gode og innsiktsfulle historie, krim og treningssaker. Så skal det kokes sammen til en suppe som skal smake godt, ha litt bacon i seg og bli leseverdig.

Om vi klarer det eller ikke er jo helt opp til dere som lesere, men noen ganger går det altså litt for varmt.

I dag har vi lagt ut en sak kun på vår Facebookgruppe. Ikke det at vi mener saken er dum eller feil, eller noe slikt - men vi fant liksom ut at noen ganger kan nok være litt i nærheten av nok. Saken heter «Porno eller musikk?» og er altså kun på Facebooken. Ikke her.

Siden vi likevel elsker å gjøre det enkelt (vi er for eksempel veldig for oppskjært loff, mikromat og ferdig påsmurt knekkebrød) så kan du klikke her for å se Side3 på Facebook . Samtidig skal vi være så skamløse at vi forteller at på Facebookgruppa vår legger vi faktisk ut en god del vi ikke gjør andre steder, har konkurranser i ny og ne - og inviterer dere som lesere til å være med på å lage Side3. (Du trenger ikke å like oss for å se saken, altså)

For vi er ganske så sosiale. Med unntak av hvis det skulle være fotball på TV, noen dyr som skal skytes i skogen eller hvis vi nyter god tv-underholdning. Vel, alle de aktivitetene er forsåvidt sosiale de også.

Her er Side3 på Facebook , og vi har 2 277 likes da dette skrives. Vi drømmer om 10 000, vi. Så hvis du er snill og grei så trykker du like på siden vår så får vi en god helg, en god sommer og en utrolig super høst.

Denne saken ble første gang publisert 24/06 2011.

Les også