vi menn poker

Årets første norgesmester

Pokeråret 2015 starter med Online-NM, og Øystein Sæther stakk av med tittelen Norgesmester i Pot Limit Omaha på nett. Vi gratulerer.

Sist oppdatert

Det var imponerende stort startfelt da Online-NM ble sparket i gang med PLO søndag kveld. 290 startende er omtrent 90 mindre enn i fjor, men flere deltakere enn i 2013. Det er gode tall med tanke på at NM i år er flyttet over fra Pokerstars til FullTilt, og det var visse problemer knyttet opp mot å kunne lateregge seg eller få spilt fra ip-adresser utenfor Norge. Sistnevnte problem gjorde at verken regjerende mester Jonas «Liqqa» Gjelstad (i Frankrike) , pokerpresident Sigurd Eskeland (i Spania) eller Felix Stephensen (Indonesia) fikk muligheten til å stille.

Det var likevel mange sterke spillere med, og da finalebordet gikk av stabelen var både Mjøndalens store sønn Kjetil Hansen, smått legendariske Rolf Galåsen og svært legendariske Thor Hansen med og kjempet om tittelen. De tre endte imidlertid som 2, 3 og 5, og måtte altså se at Øystein Sæther gikk helt til topps. Som han gjorde det i Heads Up-turneringen under Online-NM i 2013.

Vi har foreløpig ikke fått fatt på dagens, eller nattas, mann, men håper å få en kommentar fra ham i løpet av formiddagen. Nummer to Kjetil Hansen, som også ble nummer to under den legendariske highroller-turneringen i Dublin i fjor, hadde imidlertid det følgende å si til Vimennpoker:

— Takk takk! Deilig med en god plassering etter litt pause fra poker. Nå håper jeg på et bra 2015, slår han fast.

Denne saken ble første gang publisert 01/05 2015, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også