Årets 12 beste øyeblikk fra «Paradise Hotel»

«Livet er et lære, man må alltid lære».

PARADISE HOTEL 2016 har blant annet bydd på diskusjoner, uforglemmelige sitater, twerking og sex.
PARADISE HOTEL 2016 har blant annet bydd på diskusjoner, uforglemmelige sitater, twerking og sex. Foto: (Skjermdump TV3)
Publisert

(SIDE2): I forrige uke var det duket for finaleepisode og sesongavslutning for Paradise Hotel 2016.

Stem på ditt favorittøyeblikk lenger ned i artikkelen!

Det ble Eileen Eriksen og Øystein Storaa Myhren som ble stemt frem som årets vinnere av juryen. De to måtte dermed ut i troskapstest hvor resultatet endte med at de to delte førstepremien på 300.000 kroner.

LES OGSÅ: TV3 leter etter nye Paradise-deltakere

Årets sesong har angivelig bydd på sexrekord, rumpekomplimenter og selvfølgelig en hel haug med herlige «Paradise»-sitater.

Vi oppsummerer sesongen med tolv høydepunkter som har underholdt oss de siste ukene.

LES OGSÅ: Paradise-Øystein avslører: - Jeg hadde sex med fire, men bare tre ble vist på TV

Rumpa til Eileen

Eileen fikk mye skryt for rumpa si inne på Paradise Hotel og hennes veltrente bakdel har også vakt oppsikt blant fansen.

LES MER: Paradise-Eileen avslører hvordan hun trener rumpa

«Jeg får ganske mange spørsmål om rumpen min og hvordan jeg har trent den til å bli slik den er . Jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Jeg har alltid hatt litt rumpe av natur som har gjort det enklere for meg å trene den bedre», har realitydeltakeren tidligere skrevet på sin blogg. 

- På en skala fra 1 til 10 så er den en god nier. Jeg kan tilbe den rumpa på daglig basis, og det gjør jeg. Takk Gud for den rumpa! sa Øystein til Eileen inne på Paradise Hotel.

Screen9v2

LES OGSÅ: Lord Audun tjener titusenvis på å feste: - Jeg har fått opptil 60.000

Kongehuset

Det er ikke alltid like lett å holde styr på de kongelige, eller andre norske kjendiser for den saks skyld.

I årets sesong fikk flere Paradise-deltakere bevist at «det norske Kongehus» ikke akkurat er deres sterkeste område.

Screen9v2

Sex - og puppediskusjon

Vi forstår godt av det noen ganger kan bli lite å gjøre inne på Paradise Hotel.

Da er det viktig med «de gode og dype samtalene»:

Screen9v2

LES HELE SAKEN HER: Pupper er så rare

Innsjekkingen til Celester

Da 21 år gamle Celester sjekket inn på hotellet viste hun fort at hun ikke er av den sjenerte typen. Deltakeren fra Bergen beskrev seg selv som «crazy», festglad og spontan. I tillegg la ikke Celester skjul på at hun er godt fornøyd med sin formfulle bakdel.

- Jeg er sikker på at jeg kommer til å ha den beste rumpa inne på hotellet, sa hun i sitt portrettintervju.

Screen9v2

Celester tar av i konkurransen «Miss Paradise»

Realitydeltakeren overrasket alle med sin opptreden i konkurransen «Miss Paradise». Her viste hun nemlig alle hva hun kan bruke rumpa si til. Dommerne sperret opp øynene og Lord Audun visste ikke helt hvordan han skulle reagere.

Screen9v2

Mayoo-sitater

Mayoo Indiran må vel sies å være «årets sitatmaskin» på Paradise Hotel.

Ett av årets mest minneverdige setninger er helt klart denne:

«Livet er et lære, man må alltid lære».

Vi likte også veldig godt denne uttalelsen:

«Alle vet at jeg er en forholdsgutt, så jeg leter etter en kvinne jeg kan avslutte livet mitt med».

Mayoo har også skrytt av at han har lært å stupe i løpet av tiden han var inne på Paradise Hotel.

Resultatet ser du her:

Screen9v2

- Hvis en gutt er bra nok så flasher jeg puppene

Malin beviste tidlig at hun er ei skikkelig gladjente med godt humør og at hun liker å uttale kj-lyder med sj-lyd:

- Jeg skal ha det SJEMPEGØY!

21-åringen er heller ikke redd for å by på seg selv og under innsjekkingen sa Paradise-jenta følgende:

- Hvis en gutt er bra nok så flasher jeg puppene!

Rett på sak der altså!

Screen9v2

Carl Aksel ble sendt hjem

CARL AKSEL JANSEN synes det var tungt å forlate Paradise Hotel, men kom senere inn igjen på hotellet og kjempet seg helt til finalen.
CARL AKSEL JANSEN synes det var tungt å forlate Paradise Hotel, men kom senere inn igjen på hotellet og kjempet seg helt til finalen. Foto: Tv 3

Carl Aksel Jansen har vært en av årets mest omdiskuterte deltakere og han har vært både elsket og hatet av Paradise-fansen.

Noen mente at deltakeren spilte et skittent og uærlig spill, mens andre mener 20-åringen hadde helt riktig taktikk. Uansett så var det en tårfull Carl Aksel som måtte forlate hotellet da «Djevelen» besøkte Paradise Hotel. 

Screen9v2

Jørgen trenger penger

Jørgen ble fryktelig skuffet da han ble sendt hjem av sin partner Stine fordi hun selv ville sikre seg en plass i finalen. Det ble en tårevåt avskjed for 25-åringen og han var også bitter for at han ikke fikk en mulighet til å kjempe om førstepremien på 300.000 kroner.

- Jeg trenger pengene til å komme i gang med mitt eget liv. Da jeg var inne på hotellet fikk jeg inntrykk av at veldig mange hadde nok penger fra før av og at de fikk det de trengte fra foreldrene sine, forklarte Jørgen.

- Dette gjelder ikke for meg, så sånn sett mener jeg at jeg hadde fortjent det mye mer. Jeg er 25 år og jeg begynner å bli «voksen» og da må ting som leilighet i boks. Både 150.000 og 300.000 kroner hadde hjulpet på! mente Paradise-gjesten.

Screen9v2

Bassengsex for alle

Det har også i år gått hett for seg inne på Paradise Hotel og flere deltakere har hoppet til køys. Stine og Øystein valgte også å hoppe i bassenget hvor de hadde sex med blant annet Jørgen og Carl Aksel som tilskuere.

LES HELE SAKEN HER: Stine om bassengsexen: - Jeg kunne jo latt være

Screen9v2

Kroppsmalingskonkurranse

Det manglet ikke på engasjement da årets deltakere skulle konkurrere i kroppsmaling. Oppgaven gikk ut på at en i hvert par skulle male den andre.

Resultatet var, tja, varierende:

Screen9v2

Paradise-gjest må unnskylde sin oppførsel

Alexander «Lekka» Strand skapte rabalder inne på hotellet da han sa til Sandra at hun var like tom i hodet som en tom vase.

- Jeg synes ikke det er en fin oppførsel. Den type holdning kan du ikke ha når du fører en samtale med en kvinne, var Mayoos respons da han hører om vase-kommentaren.

- Jeg synes ikke sånn oppførsel hører hjemme noe sted og hvert fall ikke her inne. Man må prøve å vise seg fra sin beste side og ikke gå rundt å være usaklig og snakke dritt. Jeg fikk et godt førsteinntrykk av Lekka, men nå viser han en litt annen side av seg selv, mente Øystein.

Alexander bestemte seg derfor for å be Sandra om unnskyldning med de andre gjestene som tilskuere.

Screen9v2

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 10/06 2016.

Les også