Amadou Secka fra «Ungkaren»

Mistet moren som 12-åring: – Jeg kan ikke sette ord på hvor vanskelig det var

Da Amadou Secka fra «Ungkaren» var seks år gammel, forsvant faren ut av livet hans. Bare seks år senere døde mammaen hans av kreft.

<b>TRAGISK OPPLEVELSE:</b> «Ungkaren»-aktuelle Amadou Secka var bare åtte år gammel da moren hans ble kreftsyk. Fire år senere døde hun, og 12-åringen havnet i fosterhjem.
TRAGISK OPPLEVELSE: «Ungkaren»-aktuelle Amadou Secka var bare åtte år gammel da moren hans ble kreftsyk. Fire år senere døde hun, og 12-åringen havnet i fosterhjem. Foto: Fredrik Varfjell/NTB
Publisert

Amadou Secka (28) er en av de to single gutta som er aktuelle med «Ungkaren» på TVNorge denne høsten.

Han er personlig trener og yogainstruktør og ble kontaktet av et castingbyrå med spørsmål om han ville være med i programmet.

Mannen fra Bærum trodde i utgangspunktet ikke at dette realityprogrammet var noe for ham, men ombestemte seg.

– Det er ikke hver dag det kommer en slik mulighet til å kaste seg ut i noe helt nytt og se hva som kan utfolde seg, forklarer han til Nettavisen.

Les også: Derfor foretrekker menn yngre kvinner

Tøft for en 12-åring

Nå jakter altså Amadou på kjærligheten blant mange vakre kvinner som har tatt turen til Rhodos i Hellas for å date de to ungkarene.

<b>TV-FLØRT:</b> Piloten Alexander Lund og Amadou Secka må kjempe om jentenes gunst i den nye sesongen av «Ungkaren» på TVNorge.
TV-FLØRT: Piloten Alexander Lund og Amadou Secka må kjempe om jentenes gunst i den nye sesongen av «Ungkaren» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery

Den viktigste kvinnen i hans liv har han allerede mistet. Amadou var bare åtte år gammel da moren hans ble syk.

– Jeg husker den kvelden veldig godt. Mamma klarte ikke å reise seg fra stolen sin, hun ble paralysert i beina. Hun fikk jo panikk og ble helt fortvilet, forteller han til TV 2.

<b>HETE FØLELSER:</b> I «Ungkaren» har Amadou funnet tonen med flere av jentene, og det blir spennende å se hvem han står igjen med til slutt.
HETE FØLELSER: I «Ungkaren» har Amadou funnet tonen med flere av jentene, og det blir spennende å se hvem han står igjen med til slutt. Foto: Warner Bros. Discovery

Moren fikk diagnosen brystkreft med spredning til skjelettet. Fire år senere døde hun av sykdommen.

– Det var utrolig tøft, hun var jo min aleneforsørger, forteller 28-åringen.

Les også: (+) Jeg hadde aldri savnet en pappa. Da mamma døde, fant jeg et bilde av en mann, og det sto et navn der

Ble plassert i fosterhjem

Faren til Amadou forsvant ut av livet hans da han bare var seks år gammel. Som 12-åring var han derfor i praksis foreldreløs.

– Jeg tror alle kan tenke seg hvordan det kan være å ikke ha faren sin i livet, for så å se den personen du er mest glad i forsvinne for alltid.

– Jeg kan ikke sette ord på hvor vanskelig det var. Det var den mest traumatiske opplevelsen i mitt liv, forteller Amadou til TV 2.

Amadou forteller at tapet av moren gjorde at han fikk veldig kort lunte og at han fort sparket og slo i veggene. Han ble etter hvert plassert i fosterhjem hos tanten sin på Hamar.

I ettertid har Amadou imidlertid fått god kontakt med faren sin i Senegal, men betegner ham mer som en onkel enn en pappa. Han er takknemlig for at faren lever og at han har tilgang til røttene sine.

Denne saken ble første gang publisert 27/10 2023.

Les også