8 utrolige skrekkhistorier fra nettdating

- Han begynte å slikke tærne mine under kinofilmen.

KJÆRLIGHET: Noen ganger treffer man blink. Andre ganger går det ikke helt som det skal. Foto: Bulls
KJÆRLIGHET: Noen ganger treffer man blink. Andre ganger går det ikke helt som det skal. Foto: Bulls
Publisert

(SIDE2): Joda, tanken på å møte drømmemannen mens du sitter hjemme i sofaen med kosebukse og potetgullbollen på bordet er uten tvil fristende.

De nye dating-appene som stadig popper opp gjør det utvilsomt lettere å møte noen i mylderet der ute, men man er også nødt til å regne med noen bomturer.

Til tross for at det finnes hyggelige og oppvakte mennesker der ute, også i internetts mørke hjørner, er det en stor sannsynlighet for at du må kysse noen frosker først. De fleste som har prøvd nettdating har en skrekkhistorie eller to i ermet.

Vi tok oss turen ut på internett for å samle de verste skrekkhistoriene andre har opplevd når de har møtt flammer fra datingsider.

1. Analsex og oppkast

Brukeren Kiah4c deler sine erfaringer med magasinet Buzzfeed: Jeg dro på en date med en fyr jeg hadde pratet med på nettet. Han virket ganske normal, og hadde både jobb og god humor. Hans første spørsmål da vi satte oss ned var om jeg var interessert i analsex. Jeg overså spørsmålet hans, men etter en del shots kastet han opp over skulderen min, samtidig som han gråt og snakket om ekskjæresten. Dette er atten måneder siden, og han sender meg fremdeles meldinger om at han savner meg.

2. Tåslikking i kinosalen

Denne historien er sendt inn av brukeren Naughtynurse99: Jeg møtte en fyr som virket grei. Vi dro på kino sammen, og han skulle til stadgihet fortelle meg hvor vakre føttene mine var. I løpet av filmen spurte han om han kunne få slikke tærne mine, men da jeg avslo latet han som han mistet noe på gulvet og bøyde seg ned for slikke dem likevel. Jeg unnskyldte meg til toalettet, og forlot kinoen så raskt som overhodet mulig.

3. Seksuelle sokker

Denne historien er delt av Danica Maxwell: Jeg hadde en dating-app i nøyaktig en hel dag før jeg fikk min første melding. Den var fra en mann som sendte meg en lang, høflig og detaljert melding hvor han spurte om tillatelse til runke i de brukte sokkene mine.

Vi gjør som Britney Spears:

4. Dømt seksualforbryter

Denne historien er sendt inn av brukeren nkrjj95736: Vi møttes via internett og ting gikk såpass bra at vi var på nippet til å flytte sammen, helt til jeg tok han på fersken idet han tittet under toppen til min tolv år gamle datter. Jeg dumpet ham uten å blunke. Senere viste deg seg at han var anmeldt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn.

5. Truet med puppebilde

Denne historien er sendt inn av Georgieroset: Jeg ga nummeret mitt til en fyr som virket hyggelig, og vi begynte å sende en del meldinger. Etter noen dager med spontan kontakt døde det hele litt ut av seg selv, og noen få uker senere sendte han meg et bilde av en annen kvinnes pupper. Forvirret av dette sendte jeg et enkelt spørsmålstegn tilbake, og deretter ba ham meg om å sende flere bilder. Da jeg nektet, truet han med å sende dette bildet til venner og familie, og fortelle at det var meg. Han begynte å legge ut om etternavnet til flere av mine Facebook-venner, til tross for at jeg aldri hadde fortalt ham mitt eget etternavn, eller hadde han på Facebook. Jeg truet med å gå til politiet, og han ga seg heldigvis etter det. Nå er Facebook-profilen min helt privat.

6. Spurt om giftemål

Denne historien er delt av Estees2: Jeg snakket med en fyr på Tinder, og etter noen få minutter med en normal samtale spurte han om jeg ville gifte meg med ham for 80 000 kroner. Han var av utenlandsk opprinnelse, og ville bli amerikansk statsborger. Da jeg takket nei til tilbudet ble han fornærmet, og sa at det var andre der ute som ville gjort det for halve summen.

7. Hadde gravid kjæreste

Denne historien er sendt inn av brukeren SamanthaG49: Jeg møtte en fyr via internett som jeg fikk veldig god kontakt med. Etter at vi hadde gått på fire dater forsvant han plutselig, og han svarte ikke på noen av meldingene mine. Ikke så lenge etterpå så jeg ham sitte utenfor leiligheten min i bilen, sammen med en annen kvinne. Da han til stadighet satt utenfor bygningen min begynte det å bli ubehagelig, og jeg var på vei til å ringe på politiet. Det rakk jeg imidlertid ikke, for det banket på døra, og utenfor sto det en gravid kvinne som kjeftet meg huden full for at jeg kunne date en mann som allerede hadde en kjæreste. Det viste seg altså at fyren hadde levd litt av et dobbeltliv.

8. Matchet med eksamannen

Likevel er det kanskje ikke mye som kan måle seg med historien til Kris Woods? En datingside matchet henne nemlig med eksmannen, etter at de hadde skilt seg.

Vil du vite mer om sex, kjærlighet og dating? Lik oss på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 22/07 2015.

Les også