7 ganger Jennifer Connelly så fantastisk ut

Skuespilleren med den kule og rocka hippie-stilen.

Jennifer Connelly viser seg sjeldent på rød løper. Men når hun gjør det er det som oftest i svart eller kjoler med helt spesielt særpreg.
Jennifer Connelly viser seg sjeldent på rød løper. Men når hun gjør det er det som oftest i svart eller kjoler med helt spesielt særpreg. Foto: (Foto: Bulls)
Publisert

(SIDE2): Mange kjenner henne kanskje fra Jim Hensons kultfilm «Lybyrinth» med David Bowie fra 1986. Eller fra «Requiem for a Dream» der hun spilte mot Jared Leto.

Jennifer Connelly (45) har også vunnet en Oscar for beste kvinnelige birolle da hun spilte Alicia Nash i filmen «A Beautiful Mind».

LES OGSÅ: 10 ganger Kylie Jenner så fantastisk ut

 Møtte ektemannen under filminspilling

Paul og Jennifer har vært gift siden 2003 og har to barn sammen. Jennifer har også en sønn med fotografen David Dugan.
Paul og Jennifer har vært gift siden 2003 og har to barn sammen. Jennifer har også en sønn med fotografen David Dugan. Foto: (Foto: Bulls)

Under innspillingen møtte hun sin ektemann og skuespiller Paul Bettany, som hun har barna Stellan og Agnes sammen med. De to giftet seg i  2004, og hadde en skotsk seremoni med kun en liten gruppe venner og familie.

Hun er ikke bare en suksessfull skuespiller, men har også studert ved de anerkjente universitetene Yale og Stanford og er også ambassadør for Amnesty International.

Blant verdens vakreste

Den vakre skuespilleren begynte, som så mange skuespillere, karrieren som modell og har siden blitt ranket som en av de vakreste kvinnene i verden av magasiner som Vanity Fair og Esquire.

LES OGSÅ: 8 ganger Cara Delevingne tok pusten fra oss

Den kule dama har en egen rocka og hippiepreget stil og kommer gjerne på rød løper i helsvart eller i helt spesielle kjoler du ikke ser på catwalken.

Tommel opp for personlig stil og antrekk som det virker som hun ikke har fått en stylist til å plukke ut.

Her er noen av våre favorittantrekk:

Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)
Foto: (Foto: Bulls)

Denne saken ble første gang publisert 14/10 2016.

Les også