Filmtips: Netflix

18 hete filmer du kan se på Netflix akkurat nå

Netflix har en kategori med "Hete uavhengige filmer". Her er filmene du kan se nå.

<b>FILMTIPS PÅ NETFLIX: </b>I kategorien «Hete uavhengige filmer» på Netflix er det til enhver tid flere gode filmer. Se trailerne nedenfor.
FILMTIPS PÅ NETFLIX: I kategorien «Hete uavhengige filmer» på Netflix er det til enhver tid flere gode filmer. Se trailerne nedenfor. Foto: Skjermbilde (Netflix.com)
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet om de skjulte kodene som gir tilgang til alt du har tilgjengelig på Netflix.

Blant de mest, ehm, pirrende kategoriene finner vi «Hete uavhengige filmer». Definisjonen av het er temmelig vid, fra Lars von Triers grafiske «Nymphomaniac» til den temmelig uskyldige "The Diary of a Teenage Girl".

Under har vi listet filmene i kategorien pluss noen til. Her er det mange gode filmtips.

Les også: 15 erotiske filmer du trygt kan se med kjæresten

Her er hele listen. Beskrivelsene av filmene har vi hentet fra Netflix.

6 Years

Det unge paret har studert og vært sammen i seks år, men når de snart skal uteksamineres fra college gjør uventede jobbmuligheter sitt til at deres felles fremtid er truet.

Brukerrangering på IMDB: 5,6 av 10

Se 6 Years på Netflix.

Teenage Cocktail

To tenåringsjenter starter en lukrativ webkameratjeneste, noe som fører til et farlig møte med en middelaldrende gift mann.

Brukerrangering på IMDB: 5,8 av 10

Se Teenage Cocktail på Netflix.

Duck Butter

To unge kvinner som er lei av uærlige forhold, setter igang med et 24-timers eksperiment om intimitet, men romansen falmer etter hvert som tiden går.

Brukerrangering på IMDB: 5,3 av 10

Se Duck Butter på Netflix.

Much Loved

Fire venninner lever som prostituerte i Marokko. De må takle farene og fordommene som er en del av yrket.

Brukerrangering på IMDB: 6,2 av 10

Se Much Loved på Netflix.

Rezeta

Den vakre og selvstendige modellen Rezeta bruker sjarmen for å få et sorgløst liv i Mexico City, men ting endrer seg når hun forelsker seg i en ung punk-rocker.

Brukerrangering på IMDB: 5,7 av 10

Se Rezeta på Netflix.

Sleeping with other People

Mange år etter at de hadde en flørt på universitetet, møtes de igjen og innser at ingen av dem klarer å holde på et forhold. Kan de hjelpe hverandre?

Brukerrangering på IMDB: 6,5 av 10

Se Sleeping with Other People på Netflix.

Nymphomaniac - Vol. 1 og 2

Lars Von Triers erotiske historie starter med en selvdiagnostisert nymfoman som avdekker et liv med seksuelle opplevelser til en mann som redder henne fra å få juling i en bakgate. Den andre halvdelen følger Joe når sexavhengigheten hennes ødelegger familien og kaster henne inn i et uventet nytt yrke. På Netflix ligger kun Vol. 2 av Nymphomaniac.

Brukerrangering på IMDB: 6,7 av 10

Tilgjengelig på: Netflix (Vol 2) og Viaplay (Vol 1 og 2)

Newness

Martin og Gabi møtes gjennom en datingapp og de forsøker å skape seg et forhold. Men, de velger en ukonvensjonell løsning når det begynner å bli kjedelig.

Brukerrangering på IMDB: 6,4 av 10

Se Newness på Netflix.

2 Night Stand

Et par må ufrivillig utvide et flyktig bekjentskap med en ekstra natt, da byen blir rammet av en kraftig snøstorm.

Brukerrangering på IMDB: 6,4

Se 2 Night Stand på Netflix.

Amar

Unge Laura og Carlos opplever den intense og skjøre første kjærligheten, men livets realiteter bryter gradvis ned de romantiske forestillingene.

Brukerrangering på IMDB: 5,3 av 10

Se Amar på Netflix.

Below Her Mouth

En erotisk utforsking av et lidenskapelig forhold mellom to kvinner som tilsynelatende har lite til felles.

Brukerrangering på IMDB: 5,5 av 10

Se Below Her Mouth på Netflix

Loving Annabelle

En film for deg som er litt mer i det romantiske hjørnet. Loving Annabelle handler om en ung poesilærer ved en internatskole som innleder en hektisk affære med en ung, kvinnelig student.

Brukerrangering på IMDB: 6,9 av 10

Se Loving Annabelle på Netflix.

Concussion

En lesbisk hjemmeværende som føler seg fanget i et tomt ekteskap, begynner å oppsøke kvinnelige prostituerte. Snart søker hun spenning ved å bli sexarbeider.

Brukerrangering på IMDB: 5,6 av 10

Se Concussion på Netflix.

Tre av Blod

Når et ungt par skriver om deres familiers felles historie, avslører de slektningenes mørke hemmeligheter - og én av dem må gjøre en smertefull innrømmelse.

Brukerrangering på IMDB: 6,4 av 10

Se Tre av Blod på Netflix.

Dry Martina

Et merkelig møte med en fan og en romanse med den samme fanens ekskjæreste, fører en seksuelt eventyrlysten sanger ut på eventyr i Chile.

Brukerrangering på IMDB: 6,0 av 10

Se Dry Martina på Netflix.

Tiger, Blood in Mouth

Ramón er en aldrende bokser som får vitaliteten tilbake i møtet med den unge og tøffe bokseren Deborah. Lidenskapen deres får ham til å glemme alle andre.

Brukerrangering på IMDB: 5,7 av 10

Se Tiger, Blood in Mouth på Netflix.

Moder (Mater)

En enslig mann i 30-årene kues av sin dominerende mor. Han møter et lesbisk par som er villige til å ta i bruk ekstreme virkemidler for å få barn.

Brukerrangering på IMDB: 4,5 av 10

Se Moder (Mater) på Netflix.

Andre heter filmer

Under følger en liste med andre «hete» filmer som tidligere har vært på listen over, men som nå ikke er tilgjengelig på Netflix. Er filmene tilgjengelig på noen andre strømmetjenester, har vi listet det under hver film.

Tips oss gjerne om du har film og serietips vi bør få med oss.

The Diary of a Teenage Girl

I 70-tallets ville San Francisco setter tenåringen Minnie ut på en kaotisk selvoppdagelsesferd mens hun har en affære med morens kjæreste.

Brukerrangering på IMDB: 6,9 av 10

Tilgjengelig på: Google Play og YouTube

Viceværten

Per er en gledesløs, avstumpet vaktmester. Men en dag finner han en gåtefull, naken jente i en tom leilighet, noe som har mystiske ettervirkninger.

Brukerrangering på IMDB: 5,4 av 10

Tilgjengelig på: Ingen strømmetjenester for øyeblikket

Rom i Roma

Alt skjer i løpet av en varm sommernatt. Det er natten før de begge skal reise hjem - Alba til Spania og Natasha til Russland.

Brukerrangering på IMDB: 6,1 av 10

Tilgjengelig på: Ingen strømmetjenester for øyeblikket. Du kan få en påminnelse fra Netflix om filmen igjen blir tilgjengelig.

Chloe

Catherine mistenker mannen for utroskap, og ansetter sexy Chloe for å teste ham, noe som blir starten på et intenst trekantdrama med uforutsette følger.

Brukerrangering på IMDB: 6,3 av 10

Tilgjengelig på: ViaPlay. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

Elena Undone

Når den homofile forfatteren Peyton og den kjærlighetshungrige pastorkonen Elena møtes, knytter de umiddelbart et sterkt bånd som snart utvikler seg til en het affære.

Brukerrangering på IMDB: 6,1

Tilgjengelig på: Ikke tilgjengelig på noen strømmetjenester. På Netflix kan du be om en påminnelse dersom filmen igjen blir tilgjengelig.

Himlen är Oskyldigt Blå

Martin tar sommerjobb på restaurant for å slippe unna den tyranniske familien sin, men jobber snart for restauranteieren på en litt annen måte enn han hadde tenkt.

Brukerrangering på IMDB: 6,6 av 10

Tilgjengelig på: Ikke tilgjengelig på noen strømmetjenester. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen skulle bli tilgjengelig.

Ó Pai, Ó - Look at This

I Salvadors historiske sentrum, bruker en broket gruppe beboere kreativitet, lidenskap og hjernekraft for å gjøre karnevalet til en feiring for alle.

Brukerrangering på IMDB: 6,1 av 10

Tilgjengelig på: Ikke tilgjengelig på noen strømmetjenester. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

Anatomy of a Love Seen

Under filming av en lesbisk kjærlighetsscene, faller to skuespillerinner for hverandre og innleder et forhold som byr på kjærlighet i all sin smerte og forvirret prakt.

Brukerrangering på IMDB: 4,7 av 10

Tilgjengelig på: Google Play og YouTube. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

Shame

Når Brandons søster, Sissy, plutselig en dag står utenfor leiligheten hans og trenger et sted å bo noen dager, blir livet til Brandon snudd på hodet.

Brukerrangering på IMDB: 7,2 av 10

Tilgjengelig på: Ikke tilgjengelig på på noen strømmetjenester for øyeblikket. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

The Babysitters

En tenåringsjente starter en prostitusjonsvirksomhet og matcher skolekamerater med gifte menn som kjeder seg – under forkledningen som den tiltrodde barnevakten.

Brukerrangering på IMDB: 5,6 av 10

Tilgjengelig på: For øyeblikket ikke tilgjengelig på noen strømmetjenester. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

The Burning Plain

I fire tilsynelatende urelaterte historier atskilt av tid og rom, må kvinner og ungdommer takle lidenskap, sorg og forsoning.

Brukerrangering på IMDB: 6,8 av 10

Tilgjenglig på: YouTube og Google Play. På Netflix kan du be om en påminnelse om filmen igjen blir tilgjengelig.

Denne saken ble første gang publisert 29/11 2019, og sist oppdatert 29/11 2019.

Les også