15 gode grunner til å date en moden fyr

På tide å droppe han som sover på mammas sofa, og bestandig er blakk?

Foto: Pool, Getty Images
Publisert

(SIDE2): Vi kjenner alle til typen. Han fyren du datet da du var 16, som var noen år eldre, kjørte egen bil, men fikk penger av bensin fra moren sin. I en alder av nærmere 30 lever han på sofaen til ekskjæresten, og er ute på byen hver eneste helg. 

Hans rake motsetning er fyren som kjøpte egen leilighet da han var atten, hsdde gode nok karakterer til å komme inn på medisinstudiet, og holder seg hjemme på fredagskveldene for å lage mat til omplasseringshunden med matallergi.

Selv om det første alternativet kanskje virker mest spennende og underholdende som tenåring, skal du nå få 16 gode grunner til at det siste alternativet egentlig lønner seg. I lengden.

Les også: 15 tips som får ham til å tekste deg tilbake. Eller ..?

1. Han kan betale for middagen innimellom, og ikke bare når dere tar turen innom Mc Donalds. Han kan ta deg med på den nyåpnede restauranten rundt hjørnet.

2. Han har ikke 50 romkamerater, og han deler ikke soverom med en av kompisene sine.

ROMANTIKK: Sett pris på det faktum at du slipper å være sjalu hele tiden, og nyt tiden dere har sammen. Foto: Colourbox
ROMANTIKK: Sett pris på det faktum at du slipper å være sjalu hele tiden, og nyt tiden dere har sammen. Foto: Colourbox

3. Kjøleskapet hans ser ikke ut som en forlatt krigssone. Om en fyr har kinamat som er eldre enn det du er, så er det på tide å skygge banen.

4. Han vet hvordan han skal oppføre seg når han er på besøk hos foreldrene dine. Han blir ikke stående med øynene festet i gulvet når faren din kommer for å hilse på.

KOKK: Han kan kunsten å trylle på kjøkkenet, og det er sjelden et minus. Foto: Colourbox
KOKK: Han kan kunsten å trylle på kjøkkenet, og det er sjelden et minus. Foto: Colourbox

5. Han tar vare på seg selv, og du slipper å bekymre deg for at han dør av en hjertesykdom som en følge av de hundre cheeseburgerne han spiser i løpet av en dag. Dte er klart han liker å kose seg med fastfood en gang iblant, men mesteparten av maten han spiser er laget av ordentlige ingredienser.

6. Han prøver ikke å virke smartere og mer reflektert enn det han egentlig er. Om en fyr virkelig har lest mange bøker, så pleier han som regel ikke å skryte av det. Om han derimot stadig vekk nevner ting han har lest, og hvor smart han er, forsøker han å kompensere for noe. Da er det på tide å løpe i motsatt retning.

7. Han får deg til å føle deg vel. Om du er med en fyr som har mye problemer, så begynner også problemene å smitte over på deg, og før du vet det sitter du inne med tre dager gammelt undertøy. Om du derimot er med en fyr som vet han driver med, vil hans positive energi smitte over på deg, og du vil bli ditt beste selv. Vi vet, det høres ut som en klisjé, men det ligger noe i det.

8. Han har toalettpapir hjemme. Det handler om de små, men også viktige, tingene.

9. Han kan å lage mat, og det finnes vel egentlig ikke noe heitere enn mannfolk som virkelig vet hva de gjør på kjøkkenet?

10. Ettersom han er voksen og ansvarlig, er det også større sjanse for at han har et kjæledyr. Om han kan holde hunden mett og lykkelig, er det også større sjanse for at han gjøre det samme med et barn.

11. Han gjør noe med livet sitt, og med det mener vi noe annet enn å starte en egen instagram-konto for katten sin, og vente på at han blir millionær. 

Foto: (Foto: Colourbox)

12. Han planlegger ting, og får ikke panikk av å planlegge en helgetur til Roma. Han klarer å lage middagsreservasjoner på egenhånd, og husker avtalen dere hadde om å besøke foreldrene dine neste helg.

13. Han husker ting du har fortalt om deg selv, at du er allergisk mot bringebær, og at du virkelig ikke fordra tomater i salaten.

14. Du trenger ikke gjøre alt for ham. Det er en fordel om han klarer å levere selvangivelsen selv, og at du slipper å kjøpe bursdagsgave til moren hans for ham.

15. Du kan stole på han, og sitter ikke med høy puls bare fordi han lånte bilen denne helga. Det er kjærlighet, folkens.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2015.

Les også