11 Hollywood-ekteskap som holder

Se rådene kjendisene selv gir.

Foto: Pacificcoastn Celebrity Monitor (All Over Press)
Publisert

(SIDE2): Det kan virke som om stjerner i Hollywood skifter giftering fortere enn de skifter roller på TV, men det er på mange måter en sannhet med modifikasjoner.

I tidligere år var det gjerne slik at hollywoodstjernene levde utenfor vanlig sosiale normer, og mange av de store gullalderheltene- og heltinnene var gift mange ganger mer enn det som var sosialt akseptert.

Men blant store navn finnes det også mange som er gift minst like lenge som et norsk gjennomsnittekteskap. Det varer nemlig i sju år, skal vi tro trendforsker Truls Berg i « Halvveis til fremtiden, 5 megatrender som endrer Norge – og resten av verden»

Mark Hamill og Marilou York

Foto: Rex/jssimages/bei (All Over Press)

Mark Hamill og Marilou York møttes da han var på tannlegekontoret. Hun jobbet der. Tross megasuksessen med «Star Wars» levde Hamill et relativt rolig familieliv.

-Det finnes bare en hemmelighet til et langt ekteskap. Don’t cheat! Sa Mark Hamill eller Luke Skywalker da han ble spurt om hvorfor ekteskapet med Marilou har vart siden 1978

Tom Hanks og Rita Wilson

Foto: Patrick Rideaux/pictureperfect (All Over Press)

Tom Hanks hadde vært gift før da han traff Rita Wilson. Men nå går de på 26. året.

-Han legger små lapper ved kaffemaskinen og når han er ute og reiser sender han bilder på telefonen sin og beskjeder flere ganger daglig når han er på reise, har Wilson fortalt. Oppmerksomhet altså.

Hanks har selv sagt til Piers Morgan på CNN;

-Da jeg møtte Rita, tenkte jeg «å, er det slik ekteskapet skal være». Tidligere var han gift i 11 år med moren til sine to første barn, hvorav Colin Hanks er skuespiller.

Kevin Bacon og Kyra Sedgwick

Foto: Alex J. Berliner (All Over Press)

Både Bacon og Sedgwick kom til stjernestatusen som tenåringer. I dag er de store TV-stjerner i henholdsvis «The Following» og «The Closer».

-Når jeg ikke ser Kyra, gleder jeg meg til å se henne, forteller Kevin Bacon til Parade.

Michael J. Fox og Tracy Pollan

Foto: Alex J. Berliner (All Over Press)

Michael J. Fox møtte Tracy Pollan under «Tilbake til fremtiden»-suksessen. Fox, som fikk Parkinsons sykdom på slutten av 80-tallet, har sagt at sykdommen faktisk styrket forholdet.

-Michael er en veldig lett person å være rundt, selv i hans situasjon. Jeg elsker ham, jeg vil være der for ham, sier Pollan.

Denzel Washinton og Pauletta Washington

Foto: Rex/broadimage (All Over Press)

Denzel og Pauletta har vært gift i 29 år. Hun er ikke skuespiller, men støtter hans karriere. Kanskje det er derfor de har holdt så lenge.

Dustin Hoffman og Lisa Gottsegen

Foto: Imago/future Image (All Over Press)

Dustin og Lisa har vært gift i 29 år. Sammen har de fire barn. Hemmeligheten er å ha sitt eget liv samtidig som man lever sammen, har Hoffman sagt.

Meryl Streep og Don Gummer

Foto: Pacificcoastn Celebrity Monitor (All Over Press)

Streep er gift med steinhuggeren Don Gummer. Du ser han nesten aldri på rød løper. Gummer har aldri vært Mr. Streep. De har vært gift siden 1978 og har fire barn sammen.

Gary Barlow og Dawn Andrews

Foto: Tgb / Splash News (All Over Press)

Ok ikke verdens lengste ekteskap, men 14 år for Take That-artisten. De er foreldre til fire, men Barlow rørte verden da han i 2012 etter å ha annonsert at de ventet sitt fjerde barn, måtte fortelle at datteren Poppy, var dødfødt.

Felicity Huffman og William H. Macy

Foto: Jag/oic (All Over Press)

Store stjerner på hver sin kant. De er også så private at folk glemmer de har vært gift i 17 år.

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick

Foto: Humberto Carreno (All Over Press)

De to barnestjernene har holdt sammen I 14 år. De har vært utsatt for en rekke bruddrykter, spesielt da Broderick slo seg opp på Broadway, mens Sarah Jessica gjorde det sterkt som Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv», men de er fremdeles sammen.

Hugh Jackman og Deborra Lee-Furness

Foto: Slenhof (All Over Press)

Siden 1996 har Jackman og Lee-Furness vært et par etter at de møttes på jobb. Det har gått diverse rykter om paret fordi Jackman er 13 år yngre enn Deborra og fordi de har to adopterte barn. Lee-Furness har sagt at årsaken til det er at hun ikke kan få barn. Hun hadde to aborter før de bestemte seg for å adoptere.

Ekteskap som varte lenge men som brast;

Foto: Rex/david Fisher

Demi Moore og Ashton Kutcher – nå sammen med og venter barn med Mila Kunis. Demi er det blitt litt mer stille rundt.

Harrison Ford og Melissa Matheson – nå sammen med Calista Flockhart

Harrison Ford og hans andre kone, E.T.-manusforfatter Melissa Mathison var gift i 19 år før de skiltes. Før det var han gift med Mary Marquardt som han var gift med i 15 år. Ford og Flockhart har vært sammen i 12 år. En stødig mann med andre ord.

Antonio Banderas og Melanie Grifith

Igjen et par som har vært utsatt for en rekke bruddrykter, men det holdt i 14 år. Nylig annonserte de at de skulle skilles. Sammen har de tenåringsdatteren Sophia.

Gwyneth Paltrow og Chris Martin

De var sammen i 12 år og gift i 10, og annonserte sin skilsmisse tidligere i år. Men nylige rykter skal ha det til at paret nå bor sammen igjen.

Denne saken ble første gang publisert 24/06 2014.

Les også