10 videosnutter vi ikke glemmer fra 2015

Fikk du meg deg disse klippene?

PÅ TV-SKJERMEN: OnklP, Sophie Elise og Tone Damli har alle underholdt oss i løpet av året som har gått.
PÅ TV-SKJERMEN: OnklP, Sophie Elise og Tone Damli har alle underholdt oss i løpet av året som har gått. Foto: (Skjermdump/Side2)
Publisert

(SIDE2): 2015 nærmer seg slutten og det er på tide å oppsummere året som har gått.

Side2 har derfor laget en oppsummering med 10 videoklipp av ulike hendelser og saker vi husker godt fra de siste tolv månedene.

Husker du for eksempel OnklP sin versjon av Inger Lise Rypdals låt «Fru Johnsen»? Eller gikk du kanskje glipp av vår video som viser deg hvordan man enkelt kan skjære opp en mango?

Da får du muligheten en gang til her:

1) OnklP kupper «Frøken Johnsen»

Pål Tøien, kanskje bedre kjent som «OnklP», var tidligere i år en av gjestene som deltok i TV-programmet «Hver gang vi møtes». En av de opptredene vi husker best fra årets sesong er OnklP sin versjon av «Fru Johnsen» som du kan se her:

Screen9na04

2) «Hva er forskjellen på Sophie Elise og en smurf?»

Toppblogger Sophie Elise har virkelig vakt oppsikt det siste året. I mars gikk hun hardt ut mot Freia, og frarådet leserne sine fra å kjøpe påskeeggene deres, som inneholdt palmeolje. I september engasjerte bloggeren seg i flyktningdebatten, med innlegget «Til deg som er så jævla feig».

Og for noen uker siden kastet hun seg ut debatten etter Paris-terroren, med innlegget om den gråtende taxisjåføren som var redd for å bli bedt om å dra tilbake dit han kom fra.

I tillegg har hun vært både gjest på Lindmo og programleder i «Tusvik & Tønne».

Sophie Elise har virkelig vist at hun er mer en rosablogg og sminketips, og hun er også opptatt av å vise at hun har humor og selvironi. Tidligere denne måneden var Sophie Elise gjest hos Asbjørn Brekke som i år har egen julekalender på TV Norge, hvor hun blant annet måtte svare på om det egentlig er noen forskjell på en smurf og en blogger.

Screen9na04

3) Tone Damli spiser chili

Det er ikke bare Sophie Elise som har vært programleder hos Tusvik & Tønne. Artist Tone Damli fikk også prøve seg i programlederrollen og det ble bokstavelig talt en sterk opplevelse for 27-åringen.

Screen9na04

4) Barnet som blir reddet i bølgebasseng

I sommer gikk en video av en badevakt som redder et barn i et bølgebasseng viralt. Livredderen ble hyllet for sin lynraske reaksjon. Klippet viser hvor raskt man kan miste kontrollen i bølgebassenget og til tross for at det er fullt med barn og baderinger i vannet, så tar det ikke lang tid før badevakten ser den ene ungen som har falt ut av baderingen og dermed trenger hjelp for å ikke drukne. Den kvinnelige livredderen reagerer spontant ved å blåse i fløyten sin for at folk skal holde seg tilbake før hun kaster seg ut i bassenget for å hjelpe den unge badegjesten.

Screen9na04

5) Vincent (7) og pappa Kim (28) imponerer i treningsstengene

I løpet av året som har gått har vi møtt mange sprekinger og to av dem er Kim Sung Kleven og hans sønn Vincent. De to er hekta på Street Workout som er egenvektstrening bestående av enkeltøvelser og kombinasjonsøvelser.
Sjekk de ut her:

Screen9na04

6) Side2 tester Oslo Gladiators

Det finnes sporty folk i Side2-redaksjonen også og tidligere i år testet vi «Oslo Gladiators» der to i redaksjonen fikk prøve seg på blant annet kenguruboksing og oppblåsbar hinderløype.

Screen9na04

7) Hvordan du åpner vinflaske med en sko

Side2 har laget en rekke DIY-videoer det siste året og ett av triksene vi har lært oss er hvordan man åpner en vinflaske kun ved hjelp av en sko.

Screen9na04

8) Slik skreller du mango

Hvordan skreller man egentlig en mango? Det spørsmålet har mange stilt seg selv når de står og skal skjære opp frukten uten at alt fruktkjøttet går tapt. Vi fant svaret og denne videoen ble hyppig delt i sosiale medier.

Screen9na04

9) Jennifer Aniston i reklamefilm

Den tidligere Friends-stjernen Jennifer Aniston fikk i oktober voldsom oppmerksomhet på grunn av en reklamefilm hun var med i for Emirates Airlines. Selv om flyselskapet ønsket at klippet skulle ha en humoristisk tone, så var det ikke alle som så humoren. Noen mente skuespillerinnen var søt og morsom, men flere sa også at Jennifer Aniston kunne spart seg for dette jobboppdraget.

Screen9na04

10) Paradise Hotel

Vi bare MÅ ha med Paradise Hotel på denne lista. Det finnes mange klipp av årets sesong som kunne ha vært med i denne oppsummeringen, men det er spesielt én Paradise-kommentar vi husker bedre enn andre. 

- Jeg bruker aldri kondom, jeg ser som jenter har en kjønnssykdom, uttalte Paradise-deltaker Kevin Kvamvold i sin introduksjonsvideo.

Side2s artikkel om kjønnssykdomkommentaren ble en av de mest delte i sosiale medier og Kevins utsagt fikk kommentarfeltet til å eksplodere.

Screen9na04

Denne saken ble første gang publisert 20/12 2015.

Les også