10 sex-filmer

du kan se med dama di.

Publisert

Er det fredagskveld med film sammen med kjæresten er nok ikke «erotisk thriller» eller for den sakens skyld porno det lettete å foreslå for dama. Vi har derfor hjulpet deg litt på vei med 10 filmer som i utgangspunktet virker ganske snille, men som har mer enn nok erotisk innhold. Hvis det er din tekopp, selvfølgelig.

Original Sin (2001)
Denne filmen er vel det som kalles et historisk drama, men er stappfull av hotte scener med Angelina Jolie (og Antonio Banderes da). Jolies beste sexscene noen sinne er i denne filmen, så selv om du må se mye dramatikk mellom en halvnaken Jolie så er det en god film å få med seg.

Out of SIght (1998)
Denne filmen ble kåret til tidenes mest sexy, og det kan vi nok være enig i. Du sikler på Jennifer Lopez. Hun på George Clooney. Thriller.

Unfaithful (2002)
Denne filmen har kanskje tidenes mest sexy scene, men muligens dum å se hvis man ikke stoler på hverandre...

Lie With Me (2005)
Dette er et romantisk drama, så du bør prøve å finne en versjon med et kunsterisk cover som ikke avslører at dette er ekstremt mye sex og lite annet.

Femme Fatale (2002)
Nok en gang Antonio Banderas, og denne gangen er det Rebecca Romjin som får kos. Dette er faktisk en thriller, men selg det inn på Banderas og romantikk og sånn.

Killing Me Softly (2002)
Vi er glade i Heather Graham. Du blir også glad i henne etter denne filmen, hvis du ikke var det fra før av. Drama med litt thriller i seg.

Stealing Beauty (1996)
Dette dramaet fra Bernardo Bertolucci er ganske så kunsterisk, men den har Liv Tyler.

Derailed (2005)
Det er ikke så mye nakenhet og slikt i denne filmen, men Jennifer Aniston er hot i thrilleren.

Secretary (2002)
Denne filmen er for deg som har lyst til å utvide horisonten med dama litt.

Powder Blue (2009)
Jessica Biel er den største grunnen til å se denne filmen.

PS! En liten bonus: The Gift (2000)

Denne saken ble første gang publisert 03/08 2011.

Les også