Mobilfenomenet med Hollywood-regi

Angry Birds til Hollywood?

Slik blir Hollywood-versjonen av Angry Birds!

Publisert Oppdatert

Rooster Teeth, mest kjent for kortfilmserien «Red vs. Blue» har funnet ut at mobilspillet «Angry Birds» burde bli en Hollywood-film.

Det er slett ikke et utenkelig scenario.

Hollywood kjøper nemlig opp rettigheter til svært mange dataspill, som så blir filmatisert.

Og muligens er det som en reaksjon på dette, at de humoristiske filmskaperne i Rooster Teeth har snekret sammen en fiktiv filmtrailer for en film basert på suksesspillet Angry Birds.

Latteren er full av humor og Hollywood-klisjeer, og gjør sitt aller beste for å implementere fugler, griser og spretterter i en "realistisk" handling.

Det finske spillet har blitt lastet ned over 100 millioner ganger til ulike mobilformater siden det ble lansert i desember 2009.

Vi gjør oppmerksom på at traileren er en spøk, og at en «Angry Birds»-film ikke er under planlegging, selv om vi ikke er i tvil om at noen moguler i Hollywood nok gjerne skulle ha cashet inn på de populære fuglene på et eller annet vis.

Se den humoristiske «Angry Birds»-traileren her:

</p> <p> <a href="http://www.spill.no/">Les flere spillsaker på Spill.no!</a> </p> <p> <strong>Les også:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/teknologi/article661507.ece">Fem Android-spill du må ha!</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/teknologi/data/article660900.ece">Kraftig spill-PC</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/teknologi/spill/article660463.ece">Tilbake til 80-tallet!</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning