Hårete helt

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Ratchet & Clank er tilbake igjen. Denne gangen på Playstation 3, og nå må de redde universet fra den onde Keiser Percival Tachyon.

Publisert Oppdatert

For dem som ikke har vært borti duoen før så er Ratchet et hårete revelignende vesen, også kjent som den siste gjenlevende Lombax i universet. Sammen med seg har han sin trofaste lille robot, Clank, som henger på ryggen til Ratchet og hjelper til når det trengs. Disse to blir raskt begivenhetenes sentrum når Keiser Tachyon bestemmer seg for å utrydde universets siste Lombax, men da har han selvsagt ikke regnet med Ratchets arsenal av kreative våpen.

For det er våpen spillet egentlig dreier seg om. Selv om du starter spillet med forholdsvis tradisjonelt utrustet, så får du etter hvert tilgang til mange morsomme våpen, slik som en Gelenator, som enten innkapsler fienden i gelé, eller som skyter ut geléblokker du kan bruke som trampoline for å nå ellers utilgjengelige steder. Verdt å nevne er også Groovitron, som er en disko-granat som får fiendene til å danse ukontrollert.

Grafikken er både morsom og vakker. Med sine sterke farger og tegneserieaktige karakterer vil spillet nok appellere til den yngre garde, men det betyr ikke at spillet er uinteressant for voksne heller. Blant annet kan vi nyte å bruke Predator-våpnet som kan felle flere fiender samtidig.

Det kan godt hende dette blir det nye favorittspillet til mange på PS3, men det er litt for tradisjonelt løp-og-skyt spill til å overbevise oss helt.

Plattform: Playstation 3Sjanger: ActionUtvikler: Insomniac GamesAnbefalt aldersgrense: 7 årAntall spillere: 1

Laveste nettpris: 548 kr (yaha.no)

www.insomniacgames.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning