Stem på din Lara Croft-favoritt:

Hvem er best som Lara Croft?

Lara Croft er tilbake i nytt spill. Vi feirer med en avstemming over alle de offisielle Lara Croft-modellene siden spillserien startet i 1996.

Tidligere Lara Croft-modeller. Fra venstre: Lucy Clarkson, Nell McAndrew, Lara Weller, Jill De Jong og Karima Adebibe.
Tidligere Lara Croft-modeller. Fra venstre: Lucy Clarkson, Nell McAndrew, Lara Weller, Jill De Jong og Karima Adebibe. Foto: John Wright Photography
Publisert Oppdatert
Tomb Raider: Underworld er på plas i butikkene idag 21. november.
Tomb Raider: Underworld er på plas i butikkene idag 21. november. Foto: gary

Stem på din Lara Croft-favoritt nederst på siden.

Det nye Tomb Raider-spillet Underworld lanseres idag. Vakre Alison Carroll fyller støvlene til Lara i forbindelse med lanseringen, en rolle som tidligere har vært forbeholdt modeller som blant annet Karima Adebibe og Nell McAndrew.

Se alle Lara Croft-modellene i vår bildeserie!

23 år gamle Alison har ikke modellbakgrunn og jobbet som resepsjonist på en golfklubb før kontrakten med Eidos ble underskrevet, men ble foretrukket foran hundrevis av andre håpefulle fordi hun er faktisk har fysisk kapasitet til å gjøre tingene Lara gjør i spillet. Hun har tolv års erfaring som aktiv turner, hvor hun også har fått representere Storbritannia.

Les også: Puppebilde knuste misse-håpet

Om det ikke er ille nok å skulle leve opp til Lara Croft rollen, så er det uunngåelig at Alison blir vurdert i forhold til de tidligere modellene som har hatt den ærerike oppgave å representere heltinnen. Hvem synes du gjorde seg best som Lara Croft? Og om du lurer på hvorfor ikke Angelina Jolie er med, så er det selvsagt fordi hun aldri var en offisiell Lara Croft-modell.

Finn mer informasjon om hver modell i vår bildeserie!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning