Vi lanserer ny mobilutgave av Klikk.

Nå kan du surfe Klikk på mobilen

Vinner av Samsung Wave er trukket

Foto: Fredrik Antonsen
Publisert Oppdatert
Mobilutgaven av Klikk.no på Samsung Wave
Mobilutgaven av Klikk.no på Samsung Wave Foto: Fredrik Antonsen

Vi lanserte Klikk Mobil og bad om brukerne mening i kommentar-feltet. Her kan du lese sammendrag av tilbakemeldingene i en egen bloggpost på Klikk Beta.

Vinneren av konkurransen er Tom Osnes som får en splitter ny Samsung Wave!

Vi har lenge ønsket å presentere alle artiklene våre i en tilpasset utgave for mobilsurfing og vi er ganske fornøyd med vår første versjon. Men vi innser at vi kan bli bedre. Selvom konkurransen er over kan du fortsatt si din mening om mobilutgaven i kommentarfeltet under.

Sjekk ut tjenesten på din mobil ved å gå til www.klikk.no, du blir automatisk videresendt til mobilutgaven. Vi kan også sende deg er bokmerke på SMS om du skriver inn mobilnummeret ditt nedenfor.

Mobil:
Om premien

Samsung Wave er en smart-telefon tilpasset mobil-surfing og sosiale medier. Skjermen er 3,3 tommer stor super tynn AMOLED-skjerm (800 x 400 piksler). Telefonen har også 5-megapikselkamera med støtte for video i HD-format, 2 GB internminne og plass til minnekort opp til 32 GB. Nypris ca 3750 kroner. Her kan du lese HjemmePCs test av Samsung Wave

Tips: Leser du epost på din mobil? Abonner på våre nyhetsbrev og få dagsaktuelle saker rett på din mobil. Klikker du på saken i nyhetsbrevet blir du tatt direkte til mobilutgaven av Klikk. Her kan du abonnere på nyhetsbrev fra Klikk .Si din mening i kommentarfeltet, eller klikk her om kommentarfeltet ikke vises .

Mobiltelefon Samsung Wave
Mobiltelefon Samsung Wave Foto: Produsent

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning