Rist løs!

Test: Sony Ericsson W910i

Med Sony Ericssons nye Walkman-telefon W910i kan man riste seg rundt i spillelister. Hendig?

Publisert Oppdatert

SE W910i

Spesifikasjoner

  • Radio: Ja
  • Kamera: 2 Megapiksler
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Bluetooth: Ja
  • Minnekort: 1GB Memorystick Micro

Først og fremst er dette en telefon med mye funksjonalitet på liten plass. Det at det er en skyvetelefon, gjør at man kan dekke nesten hele fronten med skjerm. Dette er veldig praktisk. I lukket tilstand har man fortsatt tilgang til de mest brukte navigeringsknappene. I åpnet tilstand får man tilgang til de vanlige knappene. Disse er helt flate og gir muligens litt lite respons for den mest ihuga teksteren.

Dette er først og fremst en walkmanmobil. Og Sony Ericsson skuffer ikke. Batteriet er i verdensklasse og man kan styre musikken selv om avspillingsprogrammet ikke er på skjermen. De har også en bevegelsessensor i telefonen som gjør at om man skal bytte sang, er det bare å holde walkmanknappen inne og riste til høyre eller venstre, alt ettersom man vil bla forover eller bakover. Dette er verken nyttig, eller en funksjon man bruker mer enn to ganger, men morsomt er det. Denne sensoren brukes faktisk i et kulespill som følger med. Man vipper mobilen dit man vil kulen skal rulle. Det er så morsomt med ny teknologi som blir brukt kreativt!

Ellers har mobilen det man ønsker seg i den prisklassen. Den har 3G, bluetooth og 1GB minnekort følger med. Man får i tillegg et USB-adapter til minnekortet som passer i PC-en. Det er kun noen få minuser vi merker oss. Kameraet er faktisk under hva vi ønsker oss til prisen og mobilen har en tendens til å være litt treg til å bla i kontakter. Øretelefonene plugges også på siden. Dette fører med seg frustrasjon når man skal fiske opp telefonen fra lomma. Dette sagt, er mobilen fortsatt noe av det bedre som har kommet fra Sony Ericsson i år.

Leverandør: Sony Ericsson

Beste nettpris: 3488,- (elprice.no)

Se også HjemmePC' Prisguide for oppdaterte priser på Sony Ericsson W910i.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning