Lys og farge

TEST: Sony Ericsson T650i

Sony Ericsson påstår i sin reklame at T650i er laget av lys og farge, men det er da vitterlig rustfritt stål og ripefritt mineralglass også inne bildet.

Publisert Oppdatert

Sony Ericsson T650i

Spesifikasjoner

  • Skjermstørrelse: 4,7 cm
  • Skjermoppløsning: 320 x 240 piksler
  • Internlagring: 16 MB
  • Minnekorttype: Memory Stick Micro
  • Medfølgende minnekort: 256 MB
  • Kamera: 3,2 megapiksler
  • Taletid: 7 timer
  • Standbytid: 300 timer
  • 3G
  • Radio

Sony Ericssons poeng er selvsagt at T650 har hovedvekt på design, og at det er en lekker telefon er ikke å komme bort fra. Selv om telefonen verken er så tynn eller så lett som mange andre designtelefoner så oser den av kvalitet. Og istedenfor å prøve å gjøre telefonen rundere og ufarlig har de heller underbygget den firkantede formen og laget et helt tema ut av det. Telefonen kommer i fargene Growing Green og Midnight Blue.

Spisse taster

Selve tastene på telefonen er mer som små kvadratiske punkter. Det kan se litt rart ut siden vi er vant med at taster skal ligge side ved side, men egentlig er deg en genial løsning. Siden det blir så stort mellomrom mellom tastene blir det nesten umulig å trykke ned nabotasten ved et uhell, og vi fikk virkelig opp hastigheten på tekstskrivingen vår med denne telefonen.

Skikkelig all-round

Det er selvsagt ikke noe vits i å smelle til med et lekkert utseende om man ikke følger opp med det innvendige, og her skuffer ikke Sony Ericsson. Telefonen har 3G og Tri-band. Den har bare 16 MB internminne, men heldigvis følger det med et Memory Stick Micro med 256 MB lagring.

Kameraet har en oppløsning på 3,2 megapiksler med autofokus, hvilket gjør det til en rimelig god kameratelefon. Synd da at det bare er et fotolys med kameraet, og ikke noe Xeon-blits slik du får med for eksempel K810i.

Musikkfunksjon er selvsagt også med, og du kan spille av filformatene MP3 og AAC med musikkstyring i kjent Sony Ericsson stil. Adapter til øretelefoner følger også med. FM-radio finner du også i telefonen.

Levende bakgrunn

Som mange andre telefoner støtter også T650 animerte bakgrunner. Temaene kan også endre seg automatisk etter årstid og tid på døgnet. Dette merker du best ved at standardtemaet skifter mellom dypt blått om natten og lyst grønt om dagen. Lysene i tastene lever også sitt eget liv og kan flakke litt fram og tilbake før de slår seg til ro i hvilemodus, alt som en del av temaet selvsagt.

Bruken ellers er slik vi er vant med fra Sony Ericsson, så har du en Sony Ericsson telefon fra før av vil du fort kjenne deg igjen i både funksjoner og menyer.

Nær perfekt

Det er ikke noe sensasjonelt eller revolusjonerende ved T650i, det er rett og slett bare en lekker telefon som fungerer veldig bra. Vi må trekke litt for at telefonen ikke støtter Edge, og at den er litt dyr, men ingen av delene er nok til å få oss til å bli mindre fornøyd med telefonen, så vi kliner rett og slett til med en sekser på terningen til Sony Ericsson denne gangen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning