Test: Samsung L760

Skyvetelefon fra Samsung

Kan man få en god 3G telefon til under 2 000 kroner. Samsung gjør et godt forsøk med skyvetelefonen LG760.

Publisert Oppdatert

Samsung L760

Spesifikasjoner:

  • Radio: Ja
  • Kamera: 2 megapiksler
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Bluetooth: Ja
  • Minnekort: Micro SD

Samsung L760 er en skyvetelefon som ser ganske så bra ut. Mobilen kjennes solid og ligger godt i hånden. Knappene er gode og den lar seg kontrollere i lukket stilling. Selve utformingen er ganske god. Menyene derimot, er dessverre en litt annen opplevelse. Opplevelsen av å bla i menyer virker noe tungvint. Alle endringer man gjør må lagres og godkjennes før man får gå videre. Man må liksom hele tiden innom ett eller flere «unødvendige» tastetrykk. Det bør også nevnes at det er flere skrivefeil i menyene.

Kameraet på mobilen er helt greit under gode lysforhold, men sliter stort når lyset ikke er like godt. Til denne prisen ønsker vi oss et litt bedre kamera. Musikkspilleren er god, men man er tvunget til å benytte de medfølgende øretelefonene, som ikke er gode. Det er dumt at Samsung ikke bruker standardkontakter! Til å lagre musikk og bilder har mobiltelefonen 30 MB innebygget minne. Ikke så mye, men den har microSD-kortleser, så det er mulighet for å utvide kraftig.

Det største ankepunktet på telefonen er batteritiden. Taletiden er oppgitt til 3 timer. Bruker man litt 3G og har noen dype samtaler, er dermed moroa fort over.

Telefonen er alt i alt god i bruk, men mangler x-faktoren. Batteritid, kamera og øretelefonene trekker en del ned. Men den leverer på design!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning