Test: Nokia 5610 XpressMusic

Musikk for alle pengene!

Nokia går virkelig til frontalangrep mot Sony Ericssons musikkmobiler med denne lekkerbisken. Vi har testet Nokia 5610 XpressMusic .

Nokia 5610 er først og fremst en musikktelefon, men har også et kamera med 3,15 megapiksels oppløsning.
Nokia 5610 er først og fremst en musikktelefon, men har også et kamera med 3,15 megapiksels oppløsning.
Publisert Oppdatert
Nokia 5610
Nokia 5610
Nokia 5610
Nokia 5610

Nokia 5610 XpressMusic

Spesifikasjoner Nokia 5610

  • Radio: Ja
  • Minne: 1GB Micro-SD
  • Bluetooth: Ja
  • Kamera: 3,15 Megapixel
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja

Med friskt design som blander knallrødt, svart og metallisk grå, skiller Nokia 5610 XpressMusic seg ut fra massene. Det er en skyvetelefon med et utrolig elegant og glatt design. Nummertastene, som vises i det man skyver telefonen fra hverandre, er rett og slett herlige! De er pølsefingrekompatible til tusen med store uthevede knapper med gode mellomrom. Rett og slett utrolig gode. Navigasjonsknappen derimot er det litt dårligere stilt med. Den store kvadratiske knappen kan trykkes alle retninger inkludert rett ned for OK. Problemet er bare at når man prøver å trykke OK kommer man stadig borti en eller annen retning og alt klusser seg til.

Nokia har implementert en kul «slider-sak» som man dytter til høyre eller venstre for å elegant bytte modus mellom musikk, radio eller telefon. Dette fungerer veldig bra, og det ser stilig ut når skjermen sklir til siden i takt med skyvebevegelsen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning