LG-GC910 3G: LG med klokkemobil

Dette er en mobiltelefon

LG er først ute med en klokkemobil med berøringsskjerm

LEKKER: LGs klokkemobil ( LG-GC910 3G) ble første gang vist på CES i januar. I løpet av året kommer den til Europa.
LEKKER: LGs klokkemobil ( LG-GC910 3G) ble første gang vist på CES i januar. I løpet av året kommer den til Europa. Foto: MANU FERNANDEZ
Publisert Oppdatert

Ja, du leste riktig. Denne klokken...eh...mobiltelefonen er formet som en klokke du kan ha på armen og styre med pekefingeren. Klokken ble første gang vist på CES i januar, og nå også i Barcelona.

Les også: Mobilnyheter i kø

Den støtter videotelefoni via 3G og et grensesnitt med berøringsskjerm på 3,6 tommer. Telefonen er en oppfølger fra en prototyp LG lansert i 2008. Men til forskjell fra prototypen kan klokkemobilen de lanserer nå faktisk kjøpes.

Klokkemobilen skal ifølge LG støtte turbo 3G med hastigheter opp til 7,5 Mbps. Da vil du ha mer båndbredde på armen enn de fleste av oss har på internettlinjen hjemme.

Klokkemobilen støtter også tekst til tale, slik at mobilen for eksempel kan lese opp innkommende tekstmeldinger. Telefonen støtter også talestyring. Det gjør at man, med eller uten øretelefoner, kan be telefonen ringe opp personer i kontaktlisten.

Klokkemobilen kommer i salg i Europa senere i år. Om det inkluderer Norge vites ikke.

Se video av klokkemobilen her:

Les også: Mobil med 12 megapiksels kamera

MED BERØRINGSSKJERM Slik ser LGs klokkemobil ut. Den har en 3,6 tommers berøringsskjerm slik at du kan styre den med fingeren.
MED BERØRINGSSKJERM Slik ser LGs klokkemobil ut. Den har en 3,6 tommers berøringsskjerm slik at du kan styre den med fingeren. Foto: FOTO: LG

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning