10 Android-apper til 1 krone

De beste appene du får billig nå

Google dumper prisene. Sjekk hvilke apper du får for én krone.

1 KRONE: Google feirer 10 milliarder nedlastede apper og vil i 10 dager lansere 10 nye apper hver dag til 1 kroner.
1 KRONE: Google feirer 10 milliarder nedlastede apper og vil i 10 dager lansere 10 nye apper hver dag til 1 kroner. Foto: HjemmePC
Publisert Oppdatert

I forbindelse med at Google feirer 10 milliarder nedlastede apper i Android Market kjøres det kampanjer på en rekke apper. Hver dag legges det ut 10 nye apper til 1 kroner.

Hver kveld oppdateres denne siden med nye 1-krones tilbud på populære Android-apper.

Har du først kjøpe en app på Android Markets, kan du senere laste den ned til så mange mobiler og nettbrett som du ønsker. Du kan også kjøpe appene direkte fra nettsiden til Android Markets og få den installert på den eller de enhetene du har knyttet til din Google-konto.

I dag er det den snakkende katten Tom og en versjon av Tetrisk som er blant 1-krones tilbudene.

De forrige dagene har du blant annet kunn kjøpe disse appene billilg:

Fieldrunners HD

Fieldrunners er et supert og relativt uskyldig krigs-strategispill som det er lett å bli hektet på. Her skal du forsvare deg med en serie med inntrengere. Du må være både rask, strategisk og smart for å lykkes. Et spill som anbefales på det varmeste.

Swiftkey

Swiftkey til en krone er et voldsomt godt kjøp spør du oss. Swiftkey X er etter vår mening det aller beste Android-tastaturet du får tak i. Og til denne prisen er det ingen grunn til å la være å handle. Vi har omtalt Swiftkey flere ganger, senest i vår guide til å gjøre Android-telefonen bedre ved å skifte tastatur. Det som gjør dette tastaturet så bra er at det lærer seg hvordan du skriver, og etterhvert ganske så presist klarer å gjette seg frem til hva du forsøker å skrive.

Endomondo Sports Tracker PRO

Endomondo er en av de beste treningsappene til Android. Appen finnes i en gratisversjon, men nå som Pro-utgaven koster en krone er det bare å kjøpe. Denne appen bruker telefonens GPS til å spore deg når du er ute og løper/jogger/sykler/whatever, og lagrer øktene dine i en nettjeneste som gir deg oversikt over fremgangen din. Endomondo fungerer dessuten med pulsbelter. Og til en krone er dette et knallkjøp.

SoundHound

Du har kanskje hørt om Sony Ericssons TrackID-tjeneste, som lar deg finne ut hva musikken du hører er. SoundHound er en tilsvarende app som kan identifisere musikk ved å ta den opp og sjekke opptaket opp mot en tjeneste på nett. Smart, spesielt til en krone.

Disse koster også 1 kroner

Utover disse appene koster følgende apper og spill 1 krone:

  • Asphalt 6: Adrenaline HD
  • Minecraft - Pocket Edition
  • Great Little War Game
  • SketchBook Mobile
  • Fieldrunners HD
  • Color & Draw for kids:phone
  • Paper Camera

Så vår anbefaling er klar: Finn frem Visa-kortet og spander noen få kroner på noen av disse Android-appene.

Du finner alle de nesten gratis appene på denne oversikten i Android Market.

Les også:

Test: Samsung Galaxy Note står til terningkast 6

Test: XL-mobilen fra HTC med godlyd

Test: Superstilig hjemmekinoanlegg

Nå kommer Galaxy Nexus til butikkene

SALG: Google feirer at det er lastet ned 10 millarder apper fra Android Markets og byr på 10 nye apper hver dag til 1 krone.
SALG: Google feirer at det er lastet ned 10 millarder apper fra Android Markets og byr på 10 nye apper hver dag til 1 krone.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning