TEST: Sony Ericsson T250i

Bare en telefon - faktisk

Drømmetelefonen for folk som ikke har større ambisjoner enn å ringe med mobilen. T250i leverer det den skal, ikke noe mer.

Publisert Oppdatert

Skal du bruke telefonen din til å ringe med, er dette telefonen for deg. Man kan til og med sende SMS. Her får du grunnleggende funksjonalitet og svært lite mer. På hjemmesiden til telefonen, reklameres det med høyttaler, ordbok og vekkerklokke. -Herlig! Sony Ericsson kunne til og med spart vekt og pris på å fjerne det såkalte kameraet som stikker ut på baksiden. Dette kameraet er faktisk helt urovekkende dårlig. Selv når man kun ser bildene på mobilskjermen.

Foruten ringe og sende sms, kan man surfe på nettet med telefonen og høre på radio. Men to ting gjør at telefonen ikke kommer helt uskadd gjennom testen. Man har ikke mulighet til å synkronisere kontakter fra PC-en, noe som gjør det litt klønete å flytte over telefonnummer. Det andre er at man kan ikke legge til ord i ordboken. Støter man på ord som ikke er i ordboken må man dermed holde inne stjerne for å slå av ordbok, for å så slå den på igjen etter ordet. Og ja, det er irriterende i lengden.

Foruten dette, er telefonen strålende. Den er liten, rask og har batteritid som et vondt år. Designet har de faktisk truffet godt med også. Alt dette til under tusenlappen er slett ikke verst.

www.sonyericsson.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning