Asfalten er fri for alle

Tony Hawk’s Project 8

Å stå på skateboard er ikke noe man gjør sånn et par ganger i måneden. Enten er du ”inne” eller så er du ”ute”. Desto mer imponerende blir spillet Tony Hawk’s Project 8. Det passer nemlig både for skatere og de som skule litt ønske at de var det.

Publisert Oppdatert

Tony Hawks Project 8

Fakta

  • Spill: Tony Hawk's Project 8
  • Plattform: Xbox 360
  • Type: Sport
  • Online-tilkobling: Ja

Project 8 er et nummer langt ute i rekken i denne spillserien. Basistriksene er mye de samme, samtidig som gamle fans får nok nytt til å kunne ha glede av det. Ved siden av ny god grafikk (dette er tross alt det første Tony Hawk spillet spesialdesignet for de nyeste spillkonsollene) er det kanskje mest oppfinnsomme og morsomme er detaljetriksene. I såkalt "nail-the-trick"-modus får du nærbilde av føttene på skateboardet og kan perfeksjonere fotarbeidet i sakte fart. Genialt for utdaterte, alt for gamle wannabee-skatere, som egentlig synes mye går altfor fort - som undertegnede.

Grafikken er i spillet er i typisk 360-stil, fargerikt, detaljrikt - og i overkant glinsende. Oppdragene er imidlertid mange og underholdende og "verden" er enorm, og det åpner seg stadig nye områder å utforske. Her er så å si ingen ventetid imellom scenene, og læringskurven er veldig bra. Det gjør at akkurat når du begynner å bli litt lei, lærer du noe nytt som gjør at du blir sittende litt til. Med morsom online-modus, der åtte kan spille mot hverandre på én gang blir dette et "must" for alle som innerst inne skulle ønske at de kunne ta en perfekt "ollie".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning