Glitrende headset til alt!

Test: SteelSeries Siberia In:Ear Headset

Har du noen gang ønsket deg et headset som kunne fungere både til PC-en og til MP3-spilleren? Da er Siberia In:Ear en aldeles glitrende løsning.

Publisert Oppdatert

SteelSeries lager utstyr for proffe gamere, og akkurat dette headsettet ble utviklet på forespørsel fra strategispillere som trengte et headset som blokkerte ute støyen fra motspillere i store turneringer. Øreproppene er nemlig støyisolerende, og kommer med tre forskjellige silikonputer for både optimal tilpasning og forskjellig grad av støyisolering. Settet kommer selvsagt med en mikrofon, men den er heldigvis fullstendig separat fra øreproppene. Derfor slipper du å drasse med deg en overflødig mikrofon når du vil bruke proppene sammen med MP3-spilleren. Headsettet kommer dessuten med skjøteledninger til både mikrofonen og øreproppene, slik at kabelsalaten kan reduseres til et minimum avhengig av hva du bruker headsettet til.

Med de rette silikonputene er proppene svært behagelig i bruk, også over lang tid. Støyisoleringen er effektiv, men ikke total. De fleste støyisolerende ørepropper har den egenskapen at når ledningen skrubber mot klærne, forplanter dette seg som en plagsom støy i øreproppene. Her er dette problemet eliminert til et minimum ved at enden på proppene sitter litt ut fra øret. Om dette er tilsiktet fra produsenten er usikkert, men det funker!

Viktigst av alt er imidlertid lyden. Dette headsettet låter rett og slett bra! Det låter ærlig og detaljert uten å være parfymert i noen av endene, og det yter både film, spill og musikk full rettferdighet. Mikrofonen er ikke like bra, men den fungerer helt OK til både IP-telefoni og online-spill.

OBS: hvis du finner Siberia In:Ear Headset med en IceMat-logo på, er det akkurat det samme produktet. IceMat og SteelSeries har nemlig slått seg sammen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning