Test av iPod høyttaler

Test: Ez' ech MusicShowCase

Vanntette høyttalere til iPod høres intuitivt morsomt ut, men Ez’ech tar seg vann over hodet på grunn av dårlig lydkvalitet.

Vanntette høyttalere til iPod høres intuitivt morsomt ut, men Ez¿ech tar seg vann over hodet på grunn av dårlig lydkvalitet.

Vanntette høyttalere til iPod høres intuitivt morsomt ut, men Ez¿ech tar seg vann over hodet på grunn av dårlig lydkvalitet.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Hør musikk i dusjen eller i bassenget.

- Dårlig lyd

- Lite anvendelig

Bortsett fra å synge i dusjen, har ikke baderommet vært det vanligste stedet for musikk og. Nå kan du ta med deg iPod-en i dusjen om du vil, takket være Ez'echs nye vanntette høyttalersystem. Dette er jo sikkert morsomt å prøve en gang eller to, men ut over det er det få grunner til at du skal bruke penger på dette. Ez'echs høyttalere er gjennomsiktige og i plastikk, billige å kjøpe og med like billig lyd. Alle andre enheter i denne testen har iPod-kontakt, mens Ez'ech stoler på at en vanlig 3,5 mm stereokabel gjør jobben. iPod-en ligger bak en dør som åpnes som en vindbro, og den går kun på batterier.

Spesifikasjoner

Produsent Ez'ech
Pris 1000

Konklusjon

Som vi forventet er ikke lydkvaliteten her i nærheten av noen av de andre modellene i denne testen. Men med 2 x 3W høyttalere og utførelse i plastikk er det ikke så mye å hente heller. Vi prøver oss på Scott Walkers «The Old Man' s Back Again», og musikken blir her klemt paddeflat - og så vidt det er nok med bass til å få en kar som Scott til å høres gjennom dusjstrålene. Vanntette høyttalere til iPod høres jo morsomt ut i teorien, men det har tross alt svært begrensede bruksområder, og er strengt tatt litt tullete.

Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning