Slangekamera

TEST: Archos Helmet Camcorder

Helmet Camcorder passer Archos 604, 504 og 404. Vi har testet det på sistnevnte modell. Kameraet plugges inn i DVR Travel Adapter, som følger med, som igjen plugges inn under selve spilleren. Deretter er det bare å starte opptakene fra menyen på spilleren.

Publisert Oppdatert

Archos Helmet Camcorder

Spesifikasjoner

  • :Format: MPEG4-SP
  • Oppløsning: 640 x 480
  • Lysfølsomhet: 1 Lux
  • Nærgrense: 1,5 meter

Med i esken følger det en stropp som du fester kameraet på, og denne stroppen setter du på hodet som et pannebånd. Enda morsommere er det å vikle stroppen rundt slalåmstøvelen, rundt ramma på sykkelen, speilet på bilen osv. Du kan selvsagt også bruke strips til å feste kameraet på helt andre ting, her er det bare fantasien og lengden på kabelen som setter grensene.

Jeg hadde mye moro med dette kameraet på slalåmstøvelen og på sykkelen, og fikk dermed fanget video som er umulig å filme med et vanlig DV-kamera. Opptakene lagres som MPEG4, og kan lett redigeres på PC etterpå. Vi snakker selvsagt ikke DV-kvalitet, men det er like moro likevel! Ved å kombinere DV- og Archos-klipp kan du lage ekstremt kule videoer. Dette er definitivt en gadget du vil sette pris på hvis du allerede har en fjerde generasjons Archos-spiller.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning