Stortest av 32 tommer TV-er

5 perfekte hytte TV-er

I stua skal det være stort, men på hytta, soverommet eller kjøkkenet kan 32 tommer være akkurat det du trenger.

Publisert Oppdatert

Slik har vi testet

Alle de seks modellene ble testet i en stue med de samme lysforholdene, og med de samme filmene og kildene.

Av disse kan vi nevne Blu-ray-filmen Children of Men og Tim Burtons Sweeney Todd og en dvd med Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

I tillegg har vi selvsagt tatt en teknisk gjennomgang av alle skjermene, for å få noen objektive tall og fakta å forholde oss til, ved siden av de mer subjektive betraktningene som oppstår når man gjennomfører en slik test.

Etter hvert som flatskjermene har blitt større og større, og stadig flere ønsker seg store TV-er i stua, er det nesten rart at produsentene fortsatt prioriterer mindre skjermer.

Men markedet holder seg fortsatt varmt og interessert - sannsynligvis både på grunn av en generell innstramming som en følge av de økonomiske nedgangstidene vi er inne i, men også fordi stadig flere ønsker en ekstra skjerm på hytta eller på barnerommet.

Det er nok like sannsynlig at TV-ene i denne testen blir brukt som spillskjerm på gutterommet eller som fotofremviser i kjellerstua, som at de blir hovedskjermen i huset.

Uansett er det fortsatt interessant å finne ut hvem som lager de beste TV-ene i denne klassen.

Ønsker du å se på større skjermer, kan du lese testen av denne 46 tommer store TV-en fra Samsung eller vår test av "verdens beste" film-TV - Philips store TV i 21:9-formatet.

Vi har samlet fem modeller fra de ledende produsentene i markedet for å måle krefter mot hverandre.

Bortsett fra rådyre Philips, kostet ingen mer enn 8.000 kr.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning