Små luringer

Audio Pro Addon One

Addon One er et av testens minste høyttalerpar, men de gjør seg ikke helt bort allikevel.

Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner: Audio Pro Addon One

Type: 2.0 aktivt system

USB-lydkort: Nei, men trådløs tilkobling til USB via ekstrautstyr.

Linje inn: Ja, minijack

Linje ut: Ja, for subwoofer

Hodetelefonuttak: Nei

Forsterkereffekt: 2 x 36 watt

Helt svarte og så små og firkantede at selv en gammel Volvo måtte sett seg slått; det er rett og slett lite som gjør at Addon One stikker seg fram der de står.

Hadde det ikke vært for de nakne høyttalerelementene som står og skuler bort på deg, hadde Addon One hatt testens klart mest nøytrale utseende.

Det kanskje mest spennende med Addon One er muligheten til å koble de til trådløst, det krever riktignok kjøp av ekstrautstyr, men at man har muligheten til å få lyd hvor som helst bare det er en stikkontakt i nærheten er absolutt et pluss.

En annen og minst like viktig mulighet, er muligheten for å koble til en subwoofer; det trenger nemlig dette høyttalerparet sårt.

Med en velbalansert klang og en mer enn godkjent detaljrikdom er det nettopp bassen og spesielt dypbassen som glimrer med sitt fravær i et ellers flott lydbilde.

Litt kronglete er det også at den eneste formen for volumkontroll er en lite hjul på baksiden av den venstre høyttaleren.

Ettersom det ikke følger med verken fjernkontroll eller en kablet kontroller hadde det i det minste vært greit med et volumhjul på fremsiden.

Til tross for et par små mangler så snakker vi uansett om et kompetent lite høyttalerpar som absolutt vil være en enorm forbedring i forhold til både TV og bærbar PC.

Når du med et lite tilleggskjøp kan plassere de omtrent akkurat der du vil blir de med ett meget spennende.

Les også:

Her får du gratis antivirus til PC-en

Han har kino i stua

Test: Sosialt treningsprogram til mobilen


a

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning