Slakk lillebror

Medion PNA210T

Dette er lillebroren til Medio PNA470T. Lillebrødre får stor sett juling.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Billig!

- Liten skjerm

- Tykk formfaktor

- Uferdig programvare

MEDION PNA210T: Liten skjerm og uferdig programvare er ingen god kombinasjon.
MEDION PNA210T: Liten skjerm og uferdig programvare er ingen god kombinasjon.

Medion PNA210T

Spesifikasjoner

  • Skjerm: 2,8 tommer
  • Kart: Skandinavia
  • GPS-mottager: SiRF Star III
  • Innebygd minne: fra 256 MB
  • Ekstra mine: SD-kort
  • Fotoboksvarsling: For nedlasting
  • Vekt: 110 gram

Skeptisk. Det er spesielt størrelsen på skjermen til lillebror som gjør meg skeptisk, 2,8 tommer blir rett og slett litt snaut når du skal kaste ett raskt blikk på skjermen under kjøring. Ja, den har en behagelig kvinnestemme som gir deg retningsanvisninger, men den er ikke helt til å stole på.

Men storebror har oppladbare batterier, går PNA210T på 4 AA-batterier. Så her vil en tur til IKEA for billige batterier være en «quick fix». Ellers er den herlig fri for ekstra funksjoner, noe som bidrar til en svært lav pris.

I bruk er det helt klart en begrensning at skjermen til PNA210T er liten, spesielt ettersom den er trykkfølsom og det er meget lett å trykke feil taster. På den positive siden er PNA210T meget raske til å kalkulere og rekalkulere ruter, her skal Medion ha mye skryt. Men dessverre så viste programvaren seg fra sin dårligste side under våre tester med noen små og noen større feil.

Det mest graverende var hos PNA210T hvor stemmen som skal styre deg frem forsvant ved noen anledninger, slik at du må ta øynene fra veien og ned på den lille skjermen. I tillegg sa stemmen «venstre» når det helt klart var høyre jeg skulle, og til slutt, hvorfor begynner den å lage en ny rute når jeg venter på rødt lys? Leverandøren har lovet en snarlig oppdatering av programvaren, og den er så vidt vi kan se sårt tiltrengt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning