Proff og krevende

MAGELLAN ROADMATE 6000T

Magellan Roadmate 600T er en proff stifinner med krevende meny.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Velutstyrt

+ Effektiv

- Avansert

- Krever at du leser bruksanvisningen for å få fullt utbytte av navigatøren

Magellan Roadmate 6000T: En proff, men krevende GPS-navigatør. Regn med å bruke noen timer med bruksanvisningen.
Magellan Roadmate 6000T: En proff, men krevende GPS-navigatør. Regn med å bruke noen timer med bruksanvisningen.

MAGELLAN ROADMATE 6000T

null

Magellan hører med til gründerne når det gjelder GPS-navigasjon, men har vært beskjedne inne bilnavigasjon. RoadMate 6000T viser at de fortsatt har litt rom for forbedringer. Det gjelder først og fremst betjening. Menyen er litt for innviklet, og her kan du ikke greie deg uten CD-rommen med bruksanvisning hvis du skal utnytte alle finessene - og de er det mange av. Den har telefontilkobling som takler telefonmottak og navigasjon samtidig, og den har også bildevisning og MP3-spiller.

Navigasjonen utføres perfekt, både under oppdateringen av ruten og underveis hvor den er rask til å finne alternativer. Guidingen er presis. Den visuelle guidingen er tydelig på 3,5-tommersskjermen, og taleguidingen passe intensiv. Kartet zoomer automatisk inn og ut slik at du har god oversikt over rutevalget.

6000T har både berøringsskjerm og menytaster på siden av apparatet. Voluminnstilling og zoomfunksjonen er direkte tilgjengelig med egne knapper på toppen av apparatet. Det tar litt tid å finne enkleste betjeningsmåte, men stort sett er berøringsskjermen enkel og praktisk.

Alle tilkoblinger skjer på siden av apparatet, og frontrutefestet er enkelt og robust. 6000T leveres med kart for 27 europeiske land samt fotoboksvarsling for Frankrike, Storbritannia og Tyskland. Fotoboksvarsling for Skandinavia med camping- og bobilplasser kan lastes ned på internett. TMC er standard.

Kartvinduet er oversiktlig og gir alle nødvendige informasjoner for navigasjon, mens speedometerfunksjon og høydemåler finnes i egen meny.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning