Et lite jordskjelv

Altec Lansing Expressionist Ultra

Expressionist Ultra kommer med testens mest funksjonsrike kontroller og nok trykk i subwooferen til å lage et lite jordskjelv.

Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner: Altec Lansing Expressionist Ultra

Type: 2.1 aktivt system

USB-lydkort: nei

Linje inn: til kontroller og subwoofer

Hodetelefonutgang: ja, minijack

Forsterkereffekt: 200W

Systemet fra Altec Lansing er definitivt ikke for dem som helst vil gjemme bort høyttalerne så ingen legger merke til dem.

Satellittene ser smått futuristiske ut med en front i røkfarget glass med en sylinder til høyttalerelementet stikkende ut på baksiden, og kontrolleren ser ut som en liten UFO tatt rett ut av 80-talls sci-fi film der den ligger og blinker på skrivebordet.

Subwooferen ser kanskje ikke like futuristisk ut, men er til gjengjeld testens klart største der den står som et pyramideformet monster; og for et monster det er.

Om det er bass du er ute etter er dette anlegget for deg, her er det nemlig bare å pøse på så høyt og så mye du vil og subwooferen holder lekende lett følge.

Holder følge gjør også diskanten mens du skrur opp volumet, mens det er litt verre med mellomtonen om du virkelig gir gass.

Det er ikke noe kjempeproblem, men Ingrid Olava høres definitivt ikke helt ut som den samme dama over hele skalaen; så får man heller vurdere om den fantastiske bassen gjør opp for nettopp det.

Med den morsomste bassen i testen og justering for volum, treble og bass samt hodetelefonutgang på kontrolleren gir Expressionist Ultra mye for pengene om du ikke bryr deg om at det er et system som synes godt på skrivebordet.

Les også:

Her får du gratis antivirus til PC-en

Han har kino i stua

Test: Sosialt treningsprogram til mobilen


a

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning