Trådløst - ikke lydløst!

Creative Wireless Headphones CB8100

Vil du ha god lyd uten å henge fast i en kabel? Da skal du kikke nærmere på denne trådløse løsningen fra Creative.

Publisert Oppdatert

Creative Wireless Headphones CB8100

Spesifikasjoner:

  • Type: Lukkede hodetelefoner
  • Vekt: 246 gram
  • Trådløst: Ja
  • Rekkevidde: 10 meter

CB8100 leveres i etui sammen med lader, trådløs sender og kabel. Dette trådløse settet kan nemlig også brukes som helt vanlige hodetelefoner med kabel. Praktisk om du skulle gå tom for batteri, for både senderen og selve hodetelefonene må lades. Imidlertid klarer du deg med en lader, siden denne har to plugger. Hodetelefonene er utstyrt med volumhjul, og ved bruk med kompatible enheter kan du også styre avspillingen direkte fra knappene på hodetelefonene.

CB8100 ligger godt rundt ørene, dog virker de litt tunge. Plasten, som knirker ved litt bevegelse, ser heller ikke ut til å kunne tåle all verden.

Lydkvaliteten er god, men helt imponert blir vi ikke. Men dersom vi tar prisen i betraktning, er det imponerende likevel. Lydbildet er litt «spisst» og mangler litt «trøkk». Rekkevidden på omtrent 10 meter er reell, men noe mindre dersom vegger kommer i veien.

CB8100 bruker blåtann som overføringsteknologi. Vi var derfor spente på om forstyrrelse ville bli noe problem. Ingen av Bluetooth-enhetene vi prøvde kunne vippe CB8100 av pinnen, men da vi satte en trådløs PC på fanget ble det straks problemer med hakking og forstyrrelser. WLAN, ligger som kjent i samme frekvensområde som blåtann.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning