Musikk uten støy

Bose QuietComfort 3

Bose QuietComfort 3 skilter med akustisk støyreduksjon, bra lydkvalitet og god komfort.

Publisert Oppdatert

Bose QuietComfort 3

Spesifikasjoner:

  • Type: On-ear hodetelefoner
  • Vekt: 159 gram
  • Støyreduksjon: aktiv
  • Batteritid: 20 timer

Hodetelefonene leveres i etui med skulderstropp, to oppladbare batterier, lader og kabel. Batteriet settes inn i selve hodetelefonene, og er nødvendig på grunn av støyreduksjonsfunksjonaliteten. Batteriene hevdes å vare i 20 timer hver og laderen kommer med plugger for «alle verdens» veggkontakter. Tilkoblingsledningen med mini-jack-plugg er avtagbar, slik at du kan benytte støyreduksjon uten å være tilkoblet en lydkilde.

QuietComfort 3 sitter godt på hodet, virker lette, og har usedvanlig myke puter som ligger på ørene. Følelsen av at alt blir stille når vi skrur på støyreduksjonen er merkelig i starten. Helt stille blir det naturligvis aldri, men støyreduksjonen, som fungerer aller best mot suselyder og during, gjør jobben.

Lydkvaliteten er helt fortreffelig. Lydbildet er utrolig åpent, fint og meget velbalansert. Både bass og diskant er meget klart og definerbart. Alt i alt gir QC3 en meget behagelig musikkopplevelse. Ved reising med ymse bråkete kollektivtrafikk kommer disse helt til sin rett.

Skal vi være pirkete og sette fingeren på noe spesielt, hadde det vært greit om QC3 også fungerte som vanlige hodetelefoner uten støyreduksjon. Batteritiden er god, men når batteriene er tomme, hjelper det ingenting hvor mange batterier du har med til MP3-spilleren din. QC3 gir ingen lyd uten batteri. Men med den gode batteritiden trenger ikke dette å bli noe problem så lenge man er oppmerksom på det.

Laveste nettpris: 3.490 kr (apple.no)

Leverandør: www.bose.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning