Test: HP w2408h

Billig storskjerm

HP sin 24-tommers PC-skjerm gir et bra bilde til en god pris, men hva er den lyden?

Publisert Oppdatert

HP w2408h

Spesifikasjoner:

  • Størrelse: 24"
  • Oppløsning: 1920x1200
  • Flate: Blank
  • Kontrast: 1000:1

Vi prøvde noen runder med spillene Crysis og Unreal Tournament 3, og kunne fort konkludere med at det ikke er noe i veien for å bruke denne skjermen til spill. De aller, aller mest kresne vil kanskje klage på litt etterslep, men disse spillerne er uansett i CRT-markedet fremdeles. Fargene holder seg godt nesten uansett hvor du ser skjermen fra, men med lyskilder i rommet begrenses innsynsvinkelen lett på grunn av refleksjoner i det blanke belegget.

Av tilkoblinger har den HDMI, VGA, USB2.0 og analog lyd. Det følger ikke med noen DVI-overgang som standard, så en slik må du ha ved siden av med mindre du har HDMI-utgang på skjermkortet. Skjermen har en innebygd USB2.0-hub med to kontakter under og to på siden. Vi kunne gjerne ofret de to på undersiden og heller hatt en kortleser for Compact Flash og SD.

En ting vi merket og som er spesielt irriterende er en durelyd. Den kan høres over PC-støyen og kommer fra en eller annet komponent inne i skjermen. En ganske grov feil vi håper utbedres. Ellers er skjermen mer enn godkjent, i hvert fall tatt prisen til betraktning. Designet må vi ærlig innrømme at vi ikke likte så godt, fordi det er for store og avrundede kanter, men dette får være opp til hver enkelts smak å avgjøre.

Finn laveste nettpris her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning