Lommekino

Archos 605 WiFi

Archos sin nest største mediespiller kan ikke beskyldes for å være kresen på hva den spiller.

Publisert Oppdatert

Archos 605 WiFi

Spesifikasjoner: Archos 605 WiFi

  • Lagring: 160 GB
  • Tilkobling: USB 2.0
  • Skjerm: 4.3 tommer
  • Oppløsning: 800x480
  • Trykkfølsom: Ja
  • WiFi: 802.11g
  • Vekt: 260g

Archos 605 WiFi er en mediespiller med en imponerende spesifikasjonsliste. Den har berøringsfølsom skjerm på 4,3 tommer, innebygd trådløst nettverk, spiller DivX- og ubeskyttede DVD-filmer uten konvertering og leveres med lagringsplass opp til 160 GB. I tillegg viser den PDF-filer, kan spille flash-video (fra for eksempel YouTube), kjører flash-spill og Opera-widgets. Den er faktisk også utstyrt med elektronisk programguide, slik at den kan brukes til å gjøre TV-opptak, men det vil du neppe få til å fungere i Norge.

Nettleseren er levert av norske Opera, og den fungerer brukbart. De fleste nettsider blir vist riktig, men vi fikk problemer med enkelte avanserte sider. Den berøringsfølsomme skjermen kan være vanskelig å bruke med bare fingeren. Spilleren leveres da også med to pekepinner, i tillegg til at du kan betjene alle funksjoner med knapper på høyre side.

Som videospiller er Archos 605 WiFi veldig god. Den matte skjermen har godt svartnivå, viser bra detaljer og har god innsynsvinkel. At den spiller det meste bare ved å kopiere det over på harddisken er et stort pluss. Også som musikkspiller fungerer den godt, selv om den blir litt vel stor og tung i lomma på treningssenteret. Tykkelsen og vekten på spilleren varierer imidlertid avhengig av lagringskapasiteten.

At spilleren ved et par anledninger krasjet og måtte startes på nytt trekker ned totalinntrykket av en ellers god spiller. Den oppleves også som ganske treg på en del områder. Hvis du for eksempel forsøker å kjøre en stor og tung PDF-fil fra harddisken, kan det ta opp til et halvt minutt for å bytte side.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning