Fitbit + Strava = Sant

Nå kan Fitbit snakke med Strava - og omvendt

Nå kan du koble måling av hverdagsaktiviteter med Fitbit med treningsøkter logget på Strava.

BEDRE LOGGING: Nå kan du bruke en aktivitetsmåler fra Fitbit for å logge og dele en treningsøkt via Strava.
BEDRE LOGGING: Nå kan du bruke en aktivitetsmåler fra Fitbit for å logge og dele en treningsøkt via Strava. Foto: Fitbit
Publisert Oppdatert

Strava er en av de mest populære appene blant syklister, mens Fitbit har blitt en av de mest populære aktivitetsmålerne i Norge. Fitbit har nylig lansert en trio med produkter, der vi har testet både Fitbit Charge, Fitbit Charge HR med kontinuerlig pulsmåling og mosjons- og treningsklokken Fitbit Surge som både innebygd GPS og kontinuerlig pulsmåling.

Strava og Fitbit utveksler data

Nå kan du utnytte Fitbit og Strava på nye moter, siden det nå blir mulig å utveksle trenings- og aktivitetsdata på tvers av disse to treningsappene.

Med Strava får man logget den intense treningen mens man sykler eller løper og utnytte mulighetene som ligger i Strava-samfunnet, der du kan konkurrer mot andre brukere på bestemte strekninger (segmenter). Samtidig kan du med Fitbit få bedre innsikt i ditt generelle aktivitetsnivå, samtidig som Charge  HR og Surge kan levere pulsdata.

Pulsmåling

Nå viste våre tester at pulsmålingene på Fitbit har et stykke å gå før de er like nøyaktige som et godt pulsbelte, men de vil likevel kunne fortelle deg om du trener i riktig sone og i tillegg så får du logget pulsen både før og etter treningsøkten.

– Ved å integrere Fitbit med Strava får brukerne nå det beste fra begge verdener, noe som inkluderer omfattende treningsøktanalyse og opplæringsverktøy, i tillegg til en fantastisk sosial opplevelse med Strava. Og hele dagen og natten gir Fitbit deg samtidig innsikt i din viktigste aktivitets- og helsestatistikk. Med automatisk synkronisering mellom både Fitbit- og Strava-kontoene oppnås et mest mulig komplett bilde av helse- og aktivitetsnivået, noe som betyr at Fitbit-brukerne kan konsentrere seg om hva som er viktig for dem – nemlig prestasjonene, sier James Park, administrerende direktør og medgründer av Fitbit.

Denne toveis integrasjonen gjør at man kan logge en treningsøkt på for eksempel Fitbit Surge og så se og dele dataene med andre via Strava.

Tilgjengelig nå

Den nye oppdateringen av Fitbit og Strava er tilgjengelig nå. Fitbit er tilgjengelig for iOS, Android og Windows Phone, mens Strava er tilgjengelig for iOS og Android.

STRAVA + FITBIT: Nå kan du logge treningsøkten din med Fitbit Surge og dele den via nettverket ditt på Strava.
STRAVA + FITBIT: Nå kan du logge treningsøkten din med Fitbit Surge og dele den via nettverket ditt på Strava. Foto: Fitbit

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen