Stilig designkonsept

Er dette iWatch?

Ryktene om en klokke med mobilfunksjonalitet med navnet iWatch har gått i flere år. Istedenfor å vente på Apple har en gruppe italienske designere og ingeniører gått sammen og laget et forslag på hvordan iWatch kan se ut.

MOBILKLOKKE: Slik kan iWatch se ut om vi skal tro et knippe italienske designere og ingeniører.
MOBILKLOKKE: Slik kan iWatch se ut om vi skal tro et knippe italienske designere og ingeniører. Foto: ciccaresedesign.com
Publisert Oppdatert

Rykter og Apple hører sammen. Nå går ryktebørsen varm igjen i påvente av at Apple skal lansere noe i september. Kanskje en iPhone 6 og kanskje en klokke med navnet iWatch, men mest sannsynlig er det kanskje at iPhone 5 blir oppgradert til iPhone 5S.

I påvente av at Apple skal lette på sløret, har en gruppe yngre italienske designere og ingeniører gått sammen om å lage sin egen versjon av iWatch.

- Bildene du ser viser at vi har ønsket å realisere stilen og funksjonene i en typisk Apple-design, som fascinerer oss, skriver gruppen Ciccaresedesign i en e-post til Klikk Teknologi.

I skallet av det noe futuristiske designet har teamet tenkt seg at man skal få plass til en fullversjon av operativsystemet iOS7, som er den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem som skal rulles ut til Apples mobiler og nettbrett i løpet av høsten. Siden Apple ikke har lisensiert ut operativsystemet, så må nok Ciccaresedesign måtte finne på noe annet om de vil sette mobilklokken i produksjon.

- Vi har startet å lage prototyper og har alt laget to versjoner, en sort og en hvit, for å få verifisert at ergonomien fungerer og få bekreftet at klokken er attraktiv når den bæres på armen, skriver gruppen.

- Når vi har vist fram bildene og prototypene til folk har vi fått mange tilbakemeldinger og de fleste sier at dette er kult. Produktet har et utseende som ingen har sett før og er veldig moteriktig på toppen av all teknologien produktet vil inneholde, skriver Ciccaresedesign.

Du kan lese om flere av Ciccaresedesign på deres nettside.

Les også:

TEST: Logitech Harmony Ultimate - den ultimate fjernkontrollen?

Joda, det er en PC. Knøttliten og perfekt for stua

TEST: Dyr og lekker handsfri

TEST: Asus Fonepad

FULLVERSJON: Designteamet som har laget et utkast til hvordan en potensiell iWatch kan se ut har tenkt at klokken skal kjøre en fullversjon av iOS 7.
FULLVERSJON: Designteamet som har laget et utkast til hvordan en potensiell iWatch kan se ut har tenkt at klokken skal kjøre en fullversjon av iOS 7. Foto: ciccaresedesign.com
VIST FREM: Det italienske teamet som har fått mange tilbakemeldinger på designet etter at de laget og viste frem dette designstudiet av hvordan de tenker seg at Apples mulige iWatch kan se ut.
VIST FREM: Det italienske teamet som har fått mange tilbakemeldinger på designet etter at de laget og viste frem dette designstudiet av hvordan de tenker seg at Apples mulige iWatch kan se ut. Foto: ciccaresedesign.com
MOBILKLOKKE: Slik kan iWatch se ut om vi skal tro et knippe italienske designere og ingeniører.
MOBILKLOKKE: Slik kan iWatch se ut om vi skal tro et knippe italienske designere og ingeniører. Foto: ciccaresedesign.com
ARBÅND: Klokken ser nesten mer ut som et armbånd enn som en mobil.
ARBÅND: Klokken ser nesten mer ut som et armbånd enn som en mobil. Foto: ciccaresedesign.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning