Test: Logitech diNovo Edge

Vi tester luksustastaturet til Logictech

Tastatur kan være så mangt, men at det kunne være så lekkert og luksuriøst som Logitech diNovo Edge hadde du neppe trodd.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God ergonomi

+ Diskret programvare

+ Enkel installasjon

+ Ladestasjon

- Kanskje litt dyrt

Logitechs diNovo-serie ble lansert i 2003 og har blitt anerkjent som råflotte luksustastatur. Med sine lekre design og trådløs kommunikasjon via bluetooth har tastaturene blitt godt mottatt spesielt blant dem som vil ha et tastatur i stua. diNovo Edge er siste skrik i serien og har blant annet fått innebygget batteri og ladestasjon, noe vi har savnet fra tidligere utgaver. Holder man inne Fn-tasten lyser ikoner over funksjonstastene opp slik at man kan bruke dem til blant annet å styre musikk. På sidene har man funksjoner for å zoome, sette maskinen i ventemodus, starte avspillerprogram og å justere volum, samt mus i form av en trackpad.

diNovo Edge er svært solid designet i hard plast og metall, og tastene er av typen man finner på bærbare maskiner. De gir passe motstand og er gode å skrive på i lengre perioder. Logitech har gjort et sjakktrekk med RFID i bluetooth-dongelen slik at tastaturet fungerer uten å måtte konfigureres i operativsystemet. diNovos programpakke SetPoint er enkel og diskret og lar deg konfigurere tastaturets trackpad og funksjonstaster og støtter både 32-bit og 64-bit-versjonene av Windows XP og Vista. Vi har valgt å ikke bruke prisen som ankepunkt, da vi mener et slikt underverk av et tastatur fortjener sin prislapp. Vi har fått hendene våre på det ultimate tastaturet og har ikke tenkt å gi slipp uten kamp.

Leverandør: www.logitech.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning