Multicom Compal JFL92+

Velbygget skrivebordserstatter

Er du ute etter det seneste og råeste innen prosessorer på bærbare, bør du ta en titt på Multicom JFL92+.

Publisert Oppdatert

Multicom Compal JFL92+

Spesifikasjoner:

  • Prosessor: Core 2 Duo T9300
  • Minne: 4GB DDR2
  • Skjermstørrelse: 15,4 tommer
  • Oppløsning: 1280x800
  • Harddisk: 200 GB
  • Grafikk: GeForce 8600M GT
  • Kortleser: SD, 4in1
  • Vekt: 2,9 kg

Intel lanserte for ikke lenge siden en ny serie prosessorer til bærbare PC-er. Multicom er tidlig ute med å ta i bruk de nye Penryn-prosessorene, og JFL92+ er levert med en av nyhetene, T9300. En ting som er nytt med Penryn er en kjerne produsert med 45nm-teknikk. Det betyr lavere strømforbruk og varmeutvikling, samt høyere ytelse.

Allrounder

Spesifikasjonene på JFL92+ er mer enn kraftige nok til de fleste bruksområder, og med skjermkortet GeForce 8600M GT takler den spill helt fint. Maskinen fyller kravene til å være skrivebordserstatter uten problemer, spesielt med muligheten til å ha en 7.200 rpm harddisk. Vekten er ikke så verst heller, så den går helt fint an å tas med i sekken. En TV-tuner (DVB-T) er innebygd og det følger med både kabel og antenne til den, samt fjernkontroll for å styre mediasenteret. Kabinettet har enkelt design med greie løsninger når det kommer til ventilasjon og portplassering. Penryn-prosessoren gjør også sitt for å holde maskinen lunken. Undersiden er flat uten kanter som ødelegger bord, og du har enkel tilgang til de fleste av komponentene slik at maskinen blir lett å oppgradere.

Muligheter

Vi kan ikke utsette noe på spesifikasjonene, bortsett fra den åpenbare mangelen på HDMI/DVI. Trenger du Blu-Ray, bluetooth, turbominne, høyere oppløsning eller andre oppgraderinger, er det bare å velge det ved bestilling, siden Multicom lar deg bytte ut det meste. Operativsystemet er også valgfritt, noe som betyr at du kan kjøpe den uten. Skal du ha 4GB RAM og vil utnytte mer enn 3GB er også muligheten til stede for å velge 64-bit Vista.

Multicom Compal JFL92+ er absolutt et godt alternativ til en bærbar PC fra en av de store produsentene. Med et solid design, god pris og kraftig ytelse blir denne en sikker vinner på skrivebordet.

Testresultater:

PCMark Vantage

3445

Memories

2145

TV and Movies

2280

Gaming

3137

Music

3277

Communications

3027

Productivity

3233

HDD

3119

Batteri - normal

2t 21m

Batteri - film

1t 32m

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning