Duell: Spillmus - Microsoft vs. Revoltec

Test: Revoltec Fightmouse Advanced

Det første som slår deg når du ser på musen fra Revoltec er at den er utrolig stor og bred, noe du definitivt også merker ved bruk. Visstnok skal dette gjøre at hånden ikke subber ned på musematta, men designet gjør at musen ikke får høy score for ergonomi.

Publisert Oppdatert
STOR OG BRED: Musen fra Revoltec er stor og bred, så dette er ikke musen for deg med små hender. Pluss for muligheten til å legge på ekstra vekt.
STOR OG BRED: Musen fra Revoltec er stor og bred, så dette er ikke musen for deg med små hender. Pluss for muligheten til å legge på ekstra vekt.

Etter en svært enkel installasjonsprosess er det bare å konfigurere de tre programmerbare knappene, justere oppløsningen fra 400 til 2000 dpi og du er klar for kamp! Med ett blått lys fra undersiden av musen er det ingen tvil om at dette er en mus for spillere. Lik det eller ikke, men i ett sparsomt opplyst gutterom ser det uansett tøft ut! Du har faktisk også mulighet til å legge på litt ekstra vekt i musen om den skulle bli for lett på «foten».

Musen glir svært godt på ethvert underlag du plasserer den på, og presisjonen er utrolig god, faktisk imponerende! Med knappene konfigurert slik du selv ønsker bør, det ikke være musen som legger bånd på dine prestasjoner enten du slåss mot leiesoldater på en sydhavsøy i Farcry eller nedkjemper kinesiske soldater i Battlefield. Revoltec har produsert en grei mus for spillere hvor presisjon og følsomhet er bra, men den noe underlige formen trekker dessverre ned såpass mye at vi må gi en karakter midt på treet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning