Duell: Spillmus - Microsoft vs. Revoltec

Test: Microsoft Habu spillmus

Habu er resultatet av ett samarbeid mellom Microsoft, som har laget selve musen, og Razer, produsent av high-end spillutstyr som mus, tastatur og lydkort, som har laget programvare og innvoller.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ergonomi

+ Programvare

- Litt anonym

GOD: God ergonomi og en bra glideflate gjør dette til en super spillmus.
GOD: God ergonomi og en bra glideflate gjør dette til en super spillmus.

Det merkes fort at vi snakker om litt tyngre produsenter, for denne musen ligger mye bedre i hånden og har fortsatt den gode bevegelsen og presisjonen som Fightmouse Advanced. Etter en noe kronglete installasjon og oppdatering av drivere samt diverse omstarter så kunne vi endelig starte med konfigurasjonen av musen. Da ble det veldig tydelig at det er snakk om en noe mer påkostet modell, for her kan du justere samtlige parametere inkludert hvor følsom X- og Y- aksen skal være. Enhver spiller burde ha alle muligheter til å få en perfekt mus slik at ingen fiende kan føles seg trygg.

Oppløsningen er den samme som på Revoltec's mus, fra 400 til 2000 dpi, og også her kan det justeres under spilling. Du får ingen lys under musen, men det går en blå lysende kant rundt hele kroppen, og det gløder blått inne i scrollehjulet. Habu er faktisk hakket hvassere på bevegelighet og glideflate, og det kombinert med en bedre ergonomi gjør at vi har med en vinner å gjøre. Med denne musen i en profesjonell hånd er det bare å søke dekning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning