Luksustastatur

Test: Logitech diNovo Edge

Tastatur kan være så mangt, men at det kunne være så lekkert og luksuriøst som Logitech diNovo Edge hadde du neppe trodd.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God ergonomi

+ Diskret programvare

+ Enkel installasjon

+ Ladestasjon

- Kanskje litt dyr

ELEGANT: diNovo Edge er så lekkert at det må ha eget stativ for å vises frem.
ELEGANT: diNovo Edge er så lekkert at det må ha eget stativ for å vises frem.

Logitechs diNovo-serie ble lansert i 2003 og har blitt anerkjent som råflotte luksustastatur. Med sine lekre design og trådløs kommunikasjon via bluetooth har tastaturene blitt godt mottatt spesielt blant dem som vil ha et tastatur i stua. diNovo Edge er siste skrik i serien og har blant annet fått innebygget batteri og ladestasjon, noe vi har savnet fra tidligere utgaver. Holder man inne Fn-tasten lyser ikoner over funksjonstastene opp slik at man kan bruke dem til blant annet å styre musikk. På sidene har man funksjoner for å zoome, sette maskinen i ventemodus, starte avspillerprogram og å justere volum, samt mus i form av en trackpad.

diNovo Edge er svært solid designet i hard plast og metall, og tastene er av typen man finner på bærbare maskiner. De gir passe motstand og er gode å skrive på i lengre perioder. Logitech har gjort et sjakktrekk med RFID i bluetooth-dongelen slik at tastaturet fungerer uten å måtte konfigureres i operativsystemet. diNovos programpakke SetPoint er enkel og diskret og lar deg konfigurere tastaturets trackpad og funksjonstaster og støtter både 32-bit og 64-bit-versjonene av Windows XP og Vista. Vi har valgt å ikke bruke prisen som ankepunkt, da vi mener et slikt underverk av et tastatur fortjener sin prislapp. Vi har fått hendene våre på det ultimate tastaturet og har ikke tenkt å gi slipp uten kamp.

Leverandør: www.logitech.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning