TV rett i pluggen

Terratec Cinergy HybridT USB XS

Vil du ha TV på PC-en uten å måtte skru opp og legge inn et TV-kort? Terratec Cinergy HybridT USB XS kan du plugge rett i USB-porten.

Publisert Oppdatert

Terratec Cinergy HybridT USB XS

Spesifikasjoner

  • Grensesnitt: USB 2.0
  • Fjernkontroll: ja
  • Radio: nei
  • Video inn: ja
  • Text TV: ja
  • Time-shift: ja

HybridT USB XS er et fullverdig TV-kort for USB-porten. Det støtter også bakkesendte digitale sendinger, DVB-T, og den har med en velfungerende fjernkontroll.

Det følger også med en liten bordantenne og koblinger som lar deg ta opp også fra eksterne videokilder. På denne kabelklasen sitter også IR-mottageren for fjernkontrollen. Det betyr at denne klasen må være tilkoblet for å bruke fjernkontrollen, og du må ha fri sikt til kabelklasen.

Det er en god programvarepakke som følger med. Den har både avanserte muligheter og er enkel å bruke. Cyberlinks Power Cinema 4 følger med som en mediasenter-løsning, men Terratec støtter også Windows Media Center.

DVB-T-bildet er meget bra, og dette er et av de få kortene som kan matche Hauppauges kvalitet på analoge TV-kvalitet, og Hauppaug er kjent for sine gode TV-kort. Det er nok en bitte liten smule mer brus i bildet på dette kortet, men til gjengjeld virker bildet litt skarpere enn Hauppauge. Uansett er det snakk om nyanser.

Terratec Cinergy HybridT USB XS er en absolutt godkjent TV-løsning og er alt i alt en meget komplett pakke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning