Spilltest: SmackDown vs. Raw 2007

Humor og Harry

Publisert Oppdatert

Jeg har lurt på hva som gjør at voksne menn lar seg rive med av andre menn i kostymer som later som om de tar livet av hverandre på den mest mulige kreative måten. Denne "idretten" som aldri synes å gå av moten. Litt som det 8. versjonen av wrestlingspillet SmackDown vs. Raw.

Nå har wrestling aldri slått like mye igjennom her hjemme som i USA og Latin Amerika. Man kan ikke regne med at det er så mange som har spilt de syv tidligere versjonene. En del vil nok la seg overraske positivt om de hadde prøvd den siste utgivelsen. Xbox 360-utgaven har fantastisk grafikk, intens lyd og masse detaljer fra både ringen og tribunen, og man får følelsen av å se det hele fra første rad. Kommentatorene er noen av de beste jeg har hørt så langt i sportsspill - de bryr seg lite om kampen og mest om å slenge humoristiske frekke kommentarer til hverandre. (Blant annet: "Husk, det er bare morsomt så lenge ingen skader seg")

Selve slåssingen, hvis man kan kalle det noe slikt, skal i utgangspunktet være enkel å få til. Det er det imidlertid ikke - i hvert fall tar det tid å venne seg til den. Her er lite hysterisk knappetrykking og mye timing. Men når man så får det til er det ganske artig. Det finnes et enormt utvalg kreative måter å skade motstanderen på og du kan også slåss utenfor ringen, blant publikum. Likevel gjør muligens stilen dette spillet mest egnet for den som kan synes wrestling er i hvert fall litt morsomt. Eller som trenger nye ideer til hvordan få has på sine fiender på den minst verdige måten det lar seg gjøre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning