Få raskere Vista Del 1

Fjerne UAC – User Access Control

UAC må være den funksjonen som er den mest forhatt i Windows Vista. Tanken bak den er god, da du må godkjenne alle programmer som starter på din PC, slik at ingen bakgrunnsprogrammer skal kunne kjøre.

Publisert Oppdatert

Dessverre slutter UAC å være positiv etter å ha brukt Windows Vista i mer enn to dager. Den er et fryktelig irritasjonsmoment for den proffe bruker og her er hvordan du slår den av:

Denne guiden kan gjøre maskinene din mer utsatt for spyware, virus eller adware. Er du ikke erfaren databruker og føler at sikkerhet slik vi kjenner det fra Windows XP ikke er bra nok, bør du ikke følge denne guiden.

- Klikk på start-knappen, så velger du kontrollpanel - Åpne brukerkontoer - Klikk på "Aktiver eller deaktiver brukerkontroll"- Fjern haken på "Bruk brukerkontroll (UAC) til å beskytte datamaskinen"- Gjenstart maskinen

Nå er det viktig ikke å installere noen tvilsomme programmer, åpne vedlegg som er .exe-filer og alle andre sikkerhetsråd man har fått tidligere. PC-en vil ikke be deg om lov for å gjøre operasjoner, men dette vil fjerne et stort irritasjonsmoment.

Denne funksjonen vil ikke endre ytelsen på systemet, men fjerner ett bekreftelsesledd i alle prosessor, som effektivt gir et kjappere system.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning