Få raskere Vista Del 2

Defragmentering

Automatisk defragmentering er en av nyvinningene med Windows Vista, og er en funksjon Microsoft skryter av. Det har definitivt positive sider, og bruken gir deg en optimalisert maskin i forhold til bruk og ytelse. Dessverre kommer dette til en pris. Din ytelse faller og man har ingen kontroll over når denne funksjonen tas i bruk og ikke hvilket program Vista bruker.

Publisert Oppdatert

Her er da en guide til hvordan man kan endre eller fjerne denne funksjonen:

Denne guiden er ikke egnet for brukere som ikke kan defragmentere en disk. Om du ikke vet hva dette vil si, er ikke denne guiden for deg. Om du derimot er en bruker som liker å ha full kontroll over PC-en din, er denne for deg.

Deaktivere automatisk defragmentering:

- Klikk på startknappen og så datamaskin- Høyreklikk på C:- Velg Egenskaper- Velg Verktøy- Her kan du enten velge å kjøre defragmentering på et tidspunkt datamaskinen står på eller du kan deaktivere defragmentering

På ethvert senere tidspunkt kan man stille defragmenteringsfunksjonen tilbake.

Om du ønsker å bruke andre defragmenteringsprogrammer, er dette fullt mulig som erstatning for Windows egen defragmentering. Mulig å laste ned prøveprogram fra http://www.diskeeper.com/ og andre hjemmesider.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning