RUMPE-DRONNING:

Suzy (29) har verdens fineste rumpe – men Lionel Messi vil ikke ha noe med henne å gjøre

Stumpen til Suzy Cortez er offisielt den fineste i verden.

<b>RUMPEFIKSERT:</b> Etter at hun vant den brasilianske Miss BumBum-finalen i 2015, kunne Suzy Cortez i fjor endelig påberope seg den beste rumpa i verden.
RUMPEFIKSERT: Etter at hun vant den brasilianske Miss BumBum-finalen i 2015, kunne Suzy Cortez i fjor endelig påberope seg den beste rumpa i verden. Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert

Den 29 år gamle modellen Susana «Suzy» ­Cortez fra Campinas i Brasil har det svart på hvitt at hun har verdens fineste rumpe. Det ble nemlig avgjort i konkurransen Miss BumBum World, som ble avholdt for første gang i Mexico City i fjor.

Ikke overraskende så den originale Miss BumBum-konkurransen dagens lys i rumpefikserte Brasil i 2011. Mer overraskende er det at konkurransen ble startet etter inspirasjon fra en fransk konkurranse som het noe sånt som «Vis meg din Sloggi».

<b>VÆR FORSIKTIGE:</b> Hold avstand, bruk munnbind og vask hender, så blir Suzy glad.
VÆR FORSIKTIGE: Hold avstand, bruk munnbind og vask hender, så blir Suzy glad. Foto: Instagram

Ambassadør for Russland

Suzy Cortez vant den brasilianske utgaven i 2015, etter at 17 millioner brasilianere stemte på akkurat hennes bakdel. Selv om konkurransen i seg selv egentlig bare er ræva, så har det knallharde treningsregimet som ligger til grunn for en stram stump gjort at også resten av kroppen er særdeles veltrent.

Siden hun slo igjennom i 2015, har Suzy blant annet vist seg frem i brasilianske Playboy og stilt opp i promoteringen av OL i Rio i 2016. Av en eller annen merkelig grunn ble hun også utnevnt som ambassadør for det russiske fotballandslaget før VM i 2018. Eller, grunnen var vel rumpa. Da også.

<b>NYTATOVERT:</b> Etter at Messi endelig sluttet å blokkere henne i sosiale medier, kunne Suzy skaffe seg tatoveringen hun har drømt om.
NYTATOVERT: Etter at Messi endelig sluttet å blokkere henne i sosiale medier, kunne Suzy skaffe seg tatoveringen hun har drømt om. Foto: NTB Scanpix
<b>INTIM-TATOVERING:</b> Leo har fått drømme­plassering på kroppen til Miss BumBum, men det er usikkert om han egentlig setter pris på det.
INTIM-TATOVERING: Leo har fått drømme­plassering på kroppen til Miss BumBum, men det er usikkert om han egentlig setter pris på det. Foto: NTB Scanpix

Sur Shakira

Suzy ser samtidig ut til å være over snittet fotballinteressert, og har også datet en rekke fotballspillere i hjemlandet. Etter at hun fikk oppmerksomhet også utenfor sine egne landegrenser, begynte hun raskt å vise sin interesse for FC Barcelona.

Først hisset hun på seg supporterne, da det gikk opp for dem at hun også hadde posert i en Sao Paulo-drakt (og lite annet). Rasende katalanere strømmet til kommentarfeltet for å påpeke at det ikke går an å ha to favorittlag.

Deretter var det Shakira som fikk Suzys rumpeballer i vrangstrupen. Suzy fortalte nemlig at hun drømte om en «night of passion» med sangerinnens ut­­kårede, den spanske stopperkjempen Gerard Piqué, og sendte ham en rekke lettkledde bilder. Shakira er som kjent mer opptatt av hoftene enn rumper, i hvert fall om vi skal dømme etter hennes megahit «Hips don’t lie» for noen år siden.

<b>I HARDTRENING:</b> Det krever mye jobb å opprettholde en prisvinnende rumpe, år etter år.
I HARDTRENING: Det krever mye jobb å opprettholde en prisvinnende rumpe, år etter år. Foto: NTB Scanpix

Blokkert av Messi

Suzy fokuserte deretter oppmerksomheten sin på Lionel Messi.


Via Instagram har Suzy til stadighet delt bilder av seg selv iført fotballtrøyer (gjerne en Barca-­drakt med Messis nummer og navn på ryggen) og fint lite annet, til sine 2,1 millioner følgere. ­Selvfølgelig med Messi behørig «tagget».

Oppmerksomheten ble i meste laget for den argentinske fotballguden, som endte opp med å blokkere «Miss BumBum» i 2016. Suzys teori var imidlertid at Messis bedre halvdel, Antonella Roccuzzo, sto bak. Det hadde i så fall vært fullt forståelig, siden rumpeguri er alt annet enn subtil i sine fremstøt.

Suzy ga imidlertid ikke opp og startet kampanjen «UnBlockMeMessi», og i 2018 kunne den kulørte pressen opplyse om at Messi endelig hadde sluttet å blokke henne.

<b>GULLBALLER:</b> I forbindelse med at Messi ble nominert til årets spiller i fjor (også), malte Suzy seg i gullfarger og tok en fotoshoot i ørkenen.
GULLBALLER: I forbindelse med at Messi ble nominert til årets spiller i fjor (også), malte Suzy seg i gullfarger og tok en fotoshoot i ørkenen. Foto: NTB Scanpix

Deltar i dugnaden

Dette ga ny motivasjon til den veldreide frøken Cortez, og tidligere i år kunne hun dele en foto­shoot med sine fans, og andre interesserte, der hun tatoverte inn et portrett av Messi på magen. Så gjenstår det å se hvordan Messi svarer på denne oppmerksomheten. (Rumpe)ballen er på argentinerens banehalvdel, for å si det sånn.

Suzy ga imidlertid ikke opp og startet kampanjen «UnBlockMeMessi».

De siste stuntene til rumpe­modellen inneholder både Messi, bakenden og en liten dæsj korona. Nylig delte hun nemlig
en rekke bilder på sin Instagramkonto, der hun tidsriktig nok hadde på munnbind og en flaske desinfiserende i hånda. Hun hadde, som vanlig, på drakta til favorittspilleren, men fint lite mer. Flott at alle er med på ­dugnaden.

<b>RUMPEAKTIVIST:</b> En fordel med en fin bakdel kan være at noen faktisk vil høre på hva du har å si. Her protesterer Suzy Cortez mot avskogningen i Brasil.
RUMPEAKTIVIST: En fordel med en fin bakdel kan være at noen faktisk vil høre på hva du har å si. Her protesterer Suzy Cortez mot avskogningen i Brasil.

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Vi Menn nr 21 2020

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2020, og sist oppdatert 27/05 2020.

Les også