Nina Agdal kaster klærne

Nina Agdal stiller helt naken på Instagram

Kunne ikke finne buksa si ...

DANSK MODELL: Nina Agdal (23) vokste opp i Hillerød på Sjælland øst i Danmark. I sin foreløpig korte karriere som modell, har hun frontet merker som Billabong og Victoria's Secret, og ble utnevnt til Årets nykommer av Sports Illustrated i 2012.
DANSK MODELL: Nina Agdal (23) vokste opp i Hillerød på Sjælland øst i Danmark. I sin foreløpig korte karriere som modell, har hun frontet merker som Billabong og Victoria's Secret, og ble utnevnt til Årets nykommer av Sports Illustrated i 2012. Foto: (Bulls)
Publisert

Den danske modellen tok steget fra modell til supermodell da hun ble valgt ut til å pryde forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2014. Som den 50. utgivelsen i rekken blir forsiden en del av motehistorien.

Nina Agdal er ikke den blygeste av modeller. I mai publiserte hun og fotograf Frederic Pinet en rekke nakenbilder på Twitter.

Som for modeller flest, er det imidlertid Instagram som gjelder. Nina Agdal har over én million følgere, men bildedelingstjenesten er mye strengere når det kommer til nakenhet, og har sensurert både bilder og kontoer.

Grensene for Instagrams retningslinjer blir stadig testet, ikke minst gjennom det evigvarende #FreeTheNipple-kampanjen. Bare brystvorter er nemlig ikke tillatt på Instagram.

Det er heller ikke nakenbilder, men det kan se ut til at Nina Agdal har funnet ut akkurat hvor grensen går. I skrivende stund er dette bildet i alle fall ikke fjernet:

Her er noen flere bilder Nina Agdal har publisert på Instagram:

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2015.

Les også