Fellatio Cafe

Nytt kafekonsept i Sveits: Munnsex og morgenkaffe

Men det er bare åpent for menn.

Foto: Lars Wærstad (Side3.no)
Publisert

"En svart kaffe, en latte med lettmelk og litt munnsex, takk."

Det er en bestilling du ikke får høre på Kaffebrenneriet med det første, men for en ny kafé i Genève i Sveits er faktisk munnsex og morgenkaffe et konsept.

Ja, du leste riktig.

Tidligere i år skapte toppløse baristaer baluba i USA, men det er altså ingenting sammenliknet med kafeen "falloskafeen" som skal åpne i løpet av høsten.

Som navnet hinter til, er den kun åpen for menn.

Innenfor dørene får mennene tilgang til en iPad hvor de kan bla gjennom bilder av prostituerte mens de venter på at kaffen skal bli ferdig, skriver Elite Daily.

Kafeen har ikke overraskende møtt kritikk, og får motbør fra diverse antiprostitusjongrupper som hevder at det eneste denne kafeen er godt for, er lommebøkene til eierne.

Men, protestene vil neppe føre fram. Som den sveitsiske avisen The Local skriver, prostitusjon er lovlig i Sveits så lenge den prostituerte har papirene i orden.

Video: Kaffe er bra for deg (saken fortsetter)!

Screen9v2

Det skal være selskapet Facegirl som står bak konseptet, skriver Le Matin. Ifølge talsmannen Bradley Chavet er poenget å få både kaffe og tilbehør raskt unna. Han regner med at kundene er inn og ut igjen i løpet av fem til ti minutter.

Da kan umulig kaffen være særlig god ...

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 29/06 2016.

Les også